Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Jukka Tyni

Olen 29-vuotias frisbeegolfaaja. Ensi kerran heittelin kiekkoja, kun kaverin veli vei meidät vuonna 2012 Hiirosen radalle, mutta vasta seuraava vuonna hankin ensimmäisen kiekkoni, jonka jälkeen innostuin lajiin. Melkein heti aloin kilpailla viikkokisoissa ja hiukan myöhemmin muissakin kilpailuissa.

Nykyään treenaan 2-3 kertaa viikossa talvella ja kesällä melkein päivittäin. Tämänhetkinen tavoitteeni on saada rating yli 1000 ja pärjätä Suomen Pro toureilla. Parasta kiekkoilussa on se, kun saan kiekon lentämään juuri sillä tavalla kuin haluan ja juuri sinne, mihin haluan sen lentävän.

Parhaita saavutuksiani ovat Liminka Openin voitto 2015 ja OFS seuramestaruus 2019 sekä merkittävin on joukkuefrisbeegolfin Suomen mestaruus 2019, jossa sain kunnian toimia joukkueen kapteenina. Tulevaisuuden tavoitteeni on voittaa henkilökohtainen Suomen mestaruus jossakin sarjassa, vaikkapa Masters-sarjoissa 😄.

Pikkaralan Frisbeegolf radalla käyn eniten, koska se on mielestäni Oulun seudun paras rata, jopa Suomen parhaimpia. Siinä on monipuolisia väyliä ja haastetta löytyy. Pidän radasta kerta kerralta yhä enemmän, kuta useammin käyn siellä.

This div height required for enabling the sticky sidebar