Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Mastereiden SM-kilpailut Pikkaralan radoilla 28.7. – 31.7.2022

Tällä viikolla kilpailevat Suomen parhaat masters-ikäiset frisbeegolfaajat Pikkaralan radalla, kun Oulun Frisbeeseura järjestää Mastereiden SM-kilpailut Pikkaralassa. SM-kilpailuissa ovat seuraavat miesten luokat: MP40, MP50, MP60 ja MP70. Naiset kilpailevat seuraavissa luokissa: FP40, FP50 ja FP60.

Kilpailuissa on käytössä kaksi eri rataa: FP40 luokkien naiset sekä MP40- ja MP50-luokkien miehet kilpailevat kisaradalla, jossa on pääosin käytössä Pikkaralan Pro-radan väylät. FP50- ja FP60-luokkien naisten sekä MP60- ja MP70-luokkien miesten kisarata on taas suurelta osin Pikkaralan Ama-radan väylien mukainen. Pikkaralan Pro-/Ama-ratojen väylät 6, 8, 9 ja 11 ovat normiradoista poikkeavia.

Väylän 6 porttimando väylän loppuosassa

MP40-luokassa kilpailijoiden parhaat ratingit ovat Sami Mäkipörhölällä, Heikki Saunasella ja Tapani Aululla. Ville Piippo on MP50-luokan voittajasuosikki. MP60-luokassa parhaat ratingit ovat Juha Pohjalaisella, Olavi Koivusella ja BSC Disc Golf teamin Risto Moisasella. FP40-luokan parhaat rating ovat Nina Rajalalla ja BSC Disc Golf teamin Hannele Määtällä. Oulun Frisbeeseuran Maija Parviainen on ratingin perusteella FP60-luokan ykkössuosikki.

Tervetuloa katsomaan SM-kilpailuja!

This div height required for enabling the sticky sidebar