Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Runsaasti kilpailuja kesäkuussa Pikkaralan radoilla

Kesäkuun aikana Pikkarala Frisbeegolfin radoilla järjestetään useita kilpailuja: Rantalakeusliigan osakilpailu, Pikkarala Modified, Prodigy Disc Pro tourin Oulun kilpailu ja Rantalakeusliigan 2. osakilpailu plus pienempiä kisoja, kuten mahdolliset OFS:n viikkokisa ja Pikkaralan kesäkisa.

Kempeleen Frisbeeseura (KFS) järjestää kesäkuun ensimmäisenä päivänä Rantalakeusliigan osakilpailun Ama-radalla ja liigan toisen osakilpailun Tek-radalla 22.6.2022.

Jenni viime vuoden EM-kisoissa Tsekissä

BSC Disc Golf Team järjestää Pikkarala Modified -kilpailun 4-5.6.2022 Pikkaralassa. Skyblue Disc Golf tulee tekemään ennen ko. kisaa Prodigy Disc Pro tourin Oulun kilpailun rataesittelyvideon, jossa pelaajina ovat mm. Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaajat Jenni Engström ja Kristian Kuoksa. Pro tourin kisarata on käytössä myös Pikkarala Modified -kilpailussa, joten Pro tourin kilpailijoilla on mahdollista testata Pro tourin rataa jo viikkoa ennen Pro tourin kisaa.

Kristian viime kesän SM-kisoissa Virpiniemessä, kuva SFL/Miika Rajala

BSC Disc Golf team isännöimä Prodigy Disc Pro tourin Oulun kilpailu tulee olemaan Pikkaralan ratojen kesäkauden kilpailujen yksi kohokohta, kun siihen osallistuvat lähes kaikki Suomen parhaat frisbeegolfaajat. Kilpailussa on mukana tietenkin myös viime viikonvaihteessa Pro tourin Helsingin kilpailun voittanut Oulun Frisbeeseuran Kristian Kuoksa. Pro tourin osakilpailu pidetään 10 – 12.6.2022 ja ko. kilpailun johtajana on BSC:n Jouni Knuutinen, joka on suunnitellut kisaan mielenkiintoisia ja haastavia väyliä sisältävän kilpailuradan.

Prodigy Disc Pro tourin ja Pikkarala Modified -kilpailuissa on käytössä Teemu Holapan rakentama porttimando

Paikallaiset kilpailijat ja harrastajat pääsevät näkemään heti kesäkauden alussa Suomen huippujen ja paikallisten kilpailijoiden heittoja kilpailuradoilla Pikkaralassa. Tervetuloa osallistumaan tai katsomaan kilpailuja!

This div height required for enabling the sticky sidebar