Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Leppoisa Oulu Masters 2017 lähestyy

Oulu Masters 2017, perinteinen ”Pohjois-Suomen Finnish Masters”, ”kisataan” tänä vuonna runsaan viikon kuluttua 19.8.2017 tutulla Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella. ”Kisataan”-sana on sitaateissa siitä syystä, että Oulu Masters tunnetaan hyvin rentona ja leppoisana tapahtumana. Perjantai-iltana 18.8.2017 järjestetään lisäksi parikisa, johon kaikki ikärajan ylittävät harrastajat voivat osallistua.

Oulu Masters on ainutlaatuinen yli 35 vuotiaille frisbeegolfin harrastajille tarkoitettu frisbeegolfkisa ja –tapahtuma. Aikaisemmat kisat on pidetty vuonna 2014 Virpiniemessä, vuonna 2015 Kempeleen Köykkyrissä ja viime vuonna Pikkaralassa. Tänäkin vuonna, kuten edellisinä vuosina, Oulun Frisbeeseura vastaa kisan järjestämisestä.

Viime vuoden Oulu Mastersin iloisia kisaajia

Pikkarala Frisbeegolfin hallitus on päättänyt tukea Oulu Masters 2017-kisaa antamalla Pikkaralan rata-alueen kisan käyttöön ja lahjoittamalla kisaan vuosikortin vuodelle 2018. Kisan johtajat ovat päättäneet arpoa vuosikortin Oulu Masters 2017:n osanottajien kesken.

Radan #3 väylän tiipaikka

Oulu Masters 2017 radan 20 väylästä 14 väylää on aivan uusia tai viime vuoden kisasta muutettuja ja siis ensimmäistä kertaa kisakäytössä. Muut kuusi väylää ovat Pro- tai Ama-radan normaaleja väyliä. Rata sisältää täysin uusia väyliä 6 kpl, joten kisaajat pääsevät testaamaan taitojaan ”tuoreilla” väylillä. Ehkäpä mielenkiintoisin uusi väylä on väylä #13, jonka reitti kulkee normiväylää #10 pitkin vastakkaiseen suuntaan ja korina on normiväylän #13 kori.

Oulu Masters 2017 rata

Pikkarala Frisbeegolf haluaa tukea ja kannustaa ”täysi-ikäisiä” frisbeegolfin harrastajia osallistumaan tähän hauskaan, rentoon ja leppoisaan kisaan: kisan järjestäjät pyrkivät tekemään osallistumiskynnyksen mahdollisimman alhaiseksi.

Tervetuloa Oulu Masters 2017 -kisaan ja viihtymään Pikkarala Frisbeegolfin radoilla!

This div height required for enabling the sticky sidebar