Team Pikkarala Frisbeegolf 2022

Team Pikkarala Frisbeegolfin toiminta jatkuu kaksi seuraavaa vuotta uusien tiimipelaajasopimusten myötä. Pikkarala Frisbeegolf tukee tiimipelaajien taitojen kehittymistä ja kilpailutoimintaa aikaisempien vuosien mallin mukaisesti. Jatkossa tiimiin kuuluu viisi tiimipelaajaa, kun ensi vuoden uutena tiimiläisenä aloittaa 15-vuotias liminkalainen Leevi Mylly.

Kuva: Jenni on kerännyt useita arvokisamitaleita; kuva tämän vuoden EM-kisoista Tsekistä

Kuva: Kristian tämän vuoden SM.kisoissa, kuva SFL/Miika Rajala

Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaajat ovat Jenni Eskelinen, Teemu Holappa, Kristian Kuoksa, Jukka Tyni ja Leevi Mylly. Jenni on Euroopan mestari ja moninkertainen SM-mitalisti, kun taas Teemu on saavuttanut kaksi Suomen mestaruutta MP40-luokassa. Kristian on noussut parin vuoden aikana Suomen kärkikilpailijoiden joukkoon: hän oli mm. tämän vuoden SM-kilpailuissa Virpiniemessä miesten avoimen luokan kahdeksas. Jukka on Kristianin tavoin moninkertainen joukkuefrisbeegolfin SM-mitalisti. Nuorella Leevillä ovat kovat kilpailutavoitteet; tänä vuonna Leevi otti ykkössijan Köykkyrin valloitus -kilpailussa MJ18-luokassa.

Kuva: Teemu on voittanut kaksi Suomen mestaruutta MP40-luokassa

Team Pikkarala Frisbeegolf suunnittelee järjestävänsä Pikkaralan radoilla hauskoja tapahtumia ja kisoja kilpailijoille ja harrastajille. Lisäksi tiimipelaajat esiintyvät näkyvästi tutuilla lajin some-foorumeilla, kuten Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa. Tarkempia tietoja tiimipelaajista löydät tältä sivulta.

Kuva: Jukka puttaamassa, kuva SFL

Leevi Mylly aloitti vasta vuonna 2019 lajin aktiivisen harrastamisen, joten hänen ensi vuoden keskeisiä tavoitteitaan ovat omien lajitekniikkojen kehittäminen ja kilpailukokemusten kartuttaminen.

Kuva: Leevi draivaa

Pikkarala Frisbeegolfin porukka toivoo tiimipelaajien menestyvän hienosti lajin ensi vuoden kilpailuissa.

English web pages launched

Suomeksi uutisesta: tässä

Pikkarala Frisbeegolf is pleased to launch English web pages of Pikkarala Frisbeegolf. The pages are a subset of the Finnish web pages, and they include the most vital information about Pikkarala Frisbeegolf´s courses for people who are interested in disc golf activities at Pikkarala. The management board of Pikkarala Frisbeegolf hopes that disc golfers can obtain relevant information to have fun on Pikkarala´s courses.

The English web pages contains the following subpages: home page, courses, fees & tickets. location, contacts and sponsors. The courses page includes the course maps of Pikkarala Frisbeegolf and the course videos (the commentary in Finnish). The fees & tickets page gives the information needed to buy day or annual tickets. The location page shows where the courses start. The contacts page contains the names and contact information of the management board. Finally, the sponsors page shows the companies which are supporting the building and maintenance of Pikkarala´s courses and other facilities.

All disc golfers are welcome to enjoy disc golf on Pikkarala Frisbeegolf courses.

Link to the English web pages: pikkaralafrisbeegolf.com

In Finnish:

Pikkarala Frisbeegolfin porukka on laatinut englannin kieliset nettisivut, jotka sisältävät ratojen perustietoja siten, että vieraskielinen frisbeegolfaaja voisi harrastaa frisbeegolfia Pikkaralan radoilla.

Pikkaralan talvirata 2022 käyttöön 15.11.2021

Pikkarala Frisbeegolfin 27 väylän talvirata 2022 otetaan käyttöön maanantaina 15.11.2021 klo 11.00 mennessä. Sen rakentaminen ja käytön alkaminen merkitsevät sitä, että Pro-/Ama-ratojen käyttö loppuu maanantaiaamuna klo 9.00. Tänäkin vuonna on mahdollista kiertää 27 väylän, 18 väylän tai 9 väylän talviratoja. Kaikissa ratavaihtoehdoissa kierros alkaa Pikkaralan rata-alueen parkkipaikan tienoilta ja päättyy parkkipaikalle. Tek-rataa on edelleen mahdollista käyttää, mutta kannattaa huomata, että sen väyliä ei ylläpidetä/lanata talviaikana ja lisäksi esim. väylän #9 heittolavalta heittäminen voi olla vaarallista liukkauden takia.

Pikkarala Frisbeegolfin talviratakartan voit ladata täältä: Talvirata 2022.

Tämän talvikauden rata on uudistettu ja muutettu täysin edellisten talvien talvirataan verrattuna. Täysin uusia väyliä ovat väylät #2, #6, #7, #9, #11, #15, #17, #18, #20, #21, #22 ja #27. Muita väyliä on ollut lähes sellaisenaan aikaisemmissa talviradoissa.

27 väylän talviradan pituus on 1958 metriä ja par-luku on 81, ts. kaikkien väylien par-luku on 3. Se on noin 130 metriä pidempi kuin viime talven rata. Väylän #27 pituus on 113 metriä ja se onkin radan pisin, kun taas radan lyhyimmät väylät ovat #21, #22, #24 ja #26, joiden kaikkien pituus on vajaat 60 metriä. Väylä #24 on sama kuin viime vuoden talviradan väylä #5, jolla heitettiin useita holareita viime talvena.

Jos harrastaja haluaa kiertää 18 väylän radan, hän heittää väylät #1 – 18, kun taas 9 väylän talviradan kierrokseen kuuluvat väylät #19 – 27. Aikaisempien vuosien tapaan Jaakko Alatalo ja Heikki Riekki ovat uuden talviradan suunnitteluarkkitehtejä.

Pikkarala Frisbeegolfin porukka toivottaa kaikki harrastajat lämpimästi tervetulleiksi testaamaan heittotaitojaan uudella talviradalla.

Pro-/Ama-radat kilpailukäytössä lauantaina 6.11.2021 ja sunnuntaina 7.11.2021 klo 9.30 – 15.30, Tek-rata harrastajien käytössä normaalilla tavalla

BSC järjestää Halloween Open 2021 -kilpailun ensi viikonloppuna Pikkarala Frisbeegolfin Pro-/Ama-radoilla. Pro-/Ama-radat ovat yksinomaan kilpailukäytössä lauantaina 6.11.2021 klo 9.30 – 15.30 ja sunnuntaina 7.11.2021 klo 9.30 – 15.30.

Tek-rata on harrastajien normaalissa käytössä koko viikonlopun ajan.

Vuoden 2022 vuosikorttien myynti alkanut

Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2022 vuosikorttien myynti on alkanut: sekä mobiilivuosikortteja että perinteisiä muovisia vuosikortteja voidaan nyt hankkia. Muovivuosikorttien myyntipaikkana on edelleen Powergripin Oulun myymälä. Vuoden 2022 vuosikortin hinta on sama kuin aikaisempina vuosina, 50 tai 45 €: tarkempia tietoja vuosikorteista ja päivälipuista ja niiden ostamisesta löytyy tältä sivulta.

Vuoden 2022 vuosikortin haltija saa välittömästi käyttöoikeuden Pikkaralan ratoihin, joten uudet vuosikorttilaiset pääsevät lokakuun loppupuolesta lähtien hyödyntämään uutta vuosikorttiaan kiertämällä Pikkaralan ratoja.

Perinteinen vuosikortti 2022

Vuoden 2022 vuosikortin voi hankkia myös liikuntaseteleillä Powergripin Oulun myymälästä. Liikuntaseteleillä ostettaessa hinta on 50 € riippumatta siitä, onko kortin hankkija SFL:n jäsenseuran jäsen vai ei.

SFL:n jäsenseurojen jäsenet saavat edelleen 5 €:n alennuksen v. 2022 vuosikorttiin (ei liikuntaseteleillä): ostotilanteessa kortin hankkija kertoo, minkä seuran jäsen hän on. Tarkemmat menettelystä on kuvattu em. nettisivuilla.

Perinteinen vuosikortti voidaan ostaa seuraavilla maksutavoilla:

  1. Käteinen/pankkikortti/luottokortti (hinta 50/45 € SFL:n jäsenseuran jäsenelle)
  2. Liikuntaseteleillä (hinta on 50 €) Powergripin myymälästä
  3. Maksamalla suoraan Pikkarala Frisbeegolfin tilille (hinta 50/45 € SFL:n seuran jäsenelle); vuosikortti tulee hakea Powergripiltä.

Mobiilivuosikortti voidaan hankkia MobiiliPay-sovelluksen avulla 24 tuntia vuorokaudessa.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa harrastajille mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

Pro-/Ama- ja Tek-radat kilpailukäytössä lauantaina 25.9.2021 klo 9 – 19. Pro-/Ama-rata kilpailukäytössä sunnuntaina 26.9.2021 klo 9 – 18, Tek-rata harrastajien käytössä normaalilla tavalla

Oulun Frisbeeseura järjestää seuran mestaruuskilpailut ensi viikonloppuna Pikkarala Frisbeegolfin radoilla. Pro-/Ama- ja Tek-radat ovat vain seuran jäsenien kisakäytössä lauantaina 25.9.2021 klo 9 – 19. Sunnuntaina 26.9.2021 klo 9 – 18 Pro-/Ama-rata on kisakäytössä ja suljettu muilta kuin seuran jäseniltä, Tek-rata on normaalissa käytössä.