Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Rekisteriseloste

Pikkarala Frisbeegolfin vuosikorttilistan rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pikkarala Frisbeegolf
Sammaltie 30, 90620 Oulu
e-mail: [email protected]

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jukka Karjalainen
e-mail: [email protected]

3. Rekisterin nimi

Pikkarala Frisbeegolfin vuosikorttilista

4. Vuosikorttilistan käyttötarkoitus

Pikkarala Frisbeegolfin vuosikorttilistaa käytetään Pikkarala Frisbeegolfin ratojen käyttöoikeuden tarkastamiseen ja siinä tapauksessa, että vuosikortin omistaja on kadottanut vuosikorttinsa ja se löydetään, ts. vuosikortin palauttamisessa sen omistajalle.

Pikkaralan Frisbeegolfin hallituksen jäsenet voivat tarvittaessa tarkastaa Pikkaralan rata-alueella, että vuosikortin haltijalla on radankäyttöoikeus, ts. hän on vuosikortin omistaja. Sitä varten hallituksen jäsenen tarvitsee tietää minimitietoina fyysisen kortinnumero ja kortin omistajan nimi tai mobiilivuosikortin omistajan nimi ja puhelinnumero. Pikkarala Frisbeegolfin rajoitetusta vuosikorttilistasta nämä tiedot ilmenevät.

Vuosikortin omistaja voi kadottaa vuosikorttinsa. Jos se löydetään ja toimitetaan Pikkarala Frisbeegolfille, vuosikorttilistan vastuuhenkilöllä on myytyjen vuosikorttien omistajien yhteystiedot ja hän voi sopia vuosikortin omistajan kanssa sen palauttamisesta. Jos kadotettua vuosikorttia ei löydy ja vuosikortin omistaja ottaa yhteyttä Pikkarala Frisbeegolfiin, vuosikortin omistaja voi hankkia uuden vuosikortin alennetulla hinnalla. Jos vuosikortin omistaja hankkii uuden vuosikortin, kadotettu vuosikortti poistetaan käytöstä ja estetään sen mahdollinen väärinkäyttö.

Vuosikorttilistan yhteystietoja voidaan käyttää myös Pikkarala Frisbeegolfin toiminnan muissa tarpeellisissa tehtävissä ja niitä säilytetään toiminnan ja lain määrittämissä rajoissa. Vuosikortin omistajalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen markkinoinnissa ilmoittamalla siitä Pikkarala Frisbeegolfin rekisteriselosteen yhteyshenkilölle.

5. Vuosikorttilistan tietosisältö

Pikkarala Frisbeegolfin vuosikorttilista sisältää seuraavat tiedot: kortin numero, kortin omistaja, kortin omistajan seura, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksun määrä, ostopäivä ja myyvä liike. Näistä tiedoista laaditaan lisäksi seuraavaa yhteenvetotietoa: uusi tai vanha kortin omistaja, liikuntasetelin käyttö ja vuosikortin ostojen määrä kuukausittain.

6. Vuosikorttilistan tietolähteet

Pikkarala Frisbeegolfin vuosikorttilistan sisältämät tiedot saadaan vuosikortin omistajilta. Rekisteröidyt vuosikorttilistan omistajat antavat vapaaehtoisesti omat tietonsa vuosikorttilistaan hankkiessaan vuosikortin. Fyysisen vuosikortin omistajan pitää kertoa minimitietona nimensä ostaessaan vuosikortin, kun taas mobiilivuosikortin ostajan kertoo lisäksi puhelinnumeronsa.

Vuosikorttia myyvät liikkeet kirjaavat myymiensä vuosikorttien tiedot joko paperisiin tai sähköisiin lomakkeisiin, joiden tiedot vuosikortteja myyvät liikkeet toimittavat rekisterin vastuuhenkilölle/yhteyshenkilölle.

7. Rekisteröityjen oikeudet

Vuosikorttilistan omistajilla on oikeus tarkistaa tietonsa vuosikorttilistan yhteyshenkilöltä. Jos vuosikortin omistaja haluaa, hänen tietonsa (paitsi kortin numero ja henkilön nimi) voidaan poistaa vuosikorttilistasta.

8. Tietojen luovutus

Pikkarala Frisbeegolfin vuosikorttilistan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

9. Tietojen suojaus

Pikkarala Frisbeegolfin vuosikorttilistan sisältämät tiedot ovat vain rekisterin vastuuhenkilön (yhteyshenkilön) tiedossa. Vuosikorttilista on talletettu rekisterin vastuuhenkilön omalle tietokoneelle. Vastuuhenkilö tekee vuosikorttilistasta rajoitetun version (”Pikkaralan vuosikorttilista hallitus”), joka sisältää vuosikortin omistajien nimet ja vuosikortin numerot sekä yhteenvetotietoa siitä, ovatko vuosikortin omistajat uusia tai vanhoja kortin omistajia ja ovatko he hankkineet kortin liikuntasetelien avulla. Lisäksi hallituksen jäsenten lista sisältää tiedot vuosikorttien kuukausittaisista hankintamääristä. Rekisterin vastuuhenkilö jakelee vuosikorttilistan rajoitetun version hallituksen jäsenille joko Pikkaralan hallituksen oman pilvikansion tai Facebookin salaisen ryhmän kautta, jonka jäseniä ovat Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenet.

Vuosikorttia myyvät liikkeet tuhoavat paperit ja sähköiset vuosikorttilista-taulukkonsa vuosikortin myynnin päättyessä.

Rekisteriseloste on käsitelty ja hyväksytty Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen kokouksissa 17.4.2018 ja 3.10.2019.

This div height required for enabling the sticky sidebar