Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Frisbeegolfin ohjausta

Huom: Koronapandemian aikana frisbeegolfin ohjausta ei ole tarjolla!

Pikkarala Frisbeegolf tarjoaa yrityksen tai yhteisön henkilökunnalle tai asiakkaille frisbeegolfin ohjausta, jonka tavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät lajin idean ja periaatteet sekä osaavat harrastaa frisbeegolfia perussääntöjen mukaisesti. Ohjaus on tarkoitettu henkilölle, joilla on jonkin verran kokemusta frisbeegolfin harrastamisesta tai joille frisbeegolf on uusi liikuntaharrastus.

Kuva: väylän #16 korilla

Frisbeegolfin ohjaus tapahtuu usein yrityksen/yhteisön työhyvinvointi- tai asiakastapahtuman yhteydessä rentona liikuntaharrastuksena. Pikkarala Frisbeegolf antaa osallistujien käyttöön ruuhkattoman ja turvallisen rata-alueen sekä tarvittavat heittovälineet sekä lajiin tutustujille että kokeneimmille harrastajille.

Ohjaus tapahtuu Pikkarala Frisbeegolfin radoilla hyödyntäen monipuolisesti rata-alueen antamia puitteita. Frisbeegolfohjauksesta vastaavat Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenet, joiden yhteystiedot ovat tässä osoitteessa: https://pikkaralafrisbeegolf.fi/osuuskunta-ja-sen-hallitus/.

Kuva: osallistujat voivat valmistaa/lämmittää eväitään laavulla

Opastustapahtuman pituus on kolme tuntia ja sen hintaan vaikuttavat ohjaukseen osallistuvien henkilöiden ja ohjaajien lukumäärät. Kun yritys tai yhteisö haluaa, että sille järjestetään ohjaustapahtuma, se ottaa yhteyttä hallituksen jäseneen tai lähettää sähköpostia tähän osoitteeseen: [email protected]

Ohjaustapahtuman sisältö on tyypillisesti seuraavanlainen:

  • Frisbeegolfin idea ja perussäännöt (5 min)
  • Lajin turvallisuus ja etiketti (5 min)
  • Kiekot, niiden perusominaisuudet ja maalikori (10 min)
  • Heittotekniikkojen esittely ja harjoittelu (60 min)
  • Ysi-radan kiertäminen (9 väylää) (90 min)
  • Yhteenveto, palaute ja harrastuksen jatkaminen (10 min) 

Yhteystiedot:
Pikkarala Frisbeegolf, https://pikkaralafrisbeegolf.fi/, [email protected]

This div height required for enabling the sticky sidebar