Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Mobiilipäivälippu

Pikkarala Frisbeegolfin päivälipun voit ostaa MobilePay-sovelluksella, joka voidaan ladata puhelimeen/tablettiin Appstoresta tai PlayStoresta. MobilePayn sivuilla kuvataan, miten pääset käyttämään sitä maksamisessa. Mobiililipäivälipun hinta on 5 € ja se ostetaan ennen kierroksen aloittamista. Jos harrastaja on radalla heittämässä ilman päivälippua tai vuosikorttia, häneltä peritään 10 €:n päivämaksu käsittelykuluineen.

Mobiilipäivälippu on voimassa ostopäivän (plus seuraavan päivän aamuna klo 7.00 saakka) ja voit ostaa kerralla yhden päivälipun. Mikäli haluat ostaa usealle henkilölle päiväliput, osto pitää toistaa ryhmän käyttäjien määrällä.

Mobiilipäivälipun QR-koodi

Maksaminen tapahtuu MobilePayn maksutoiminnolla käyttäen oheista päivälipun QR-koodia. Voit halutessasi ostoon lisätä oman viestisi, ennen kuin lähetät maksun eteenpäin. Maksustasi jää sovellukseen kuitti, jota voit tarvittaessa näyttää päivälippuna. Maksukuitissa näkyy myös maksupäivä ja kellonaika.

Pikkarala Frisbeegolfilla on käytettävissä MobilePayn MobileShop-portaali, jonka avulla on mahdollista selvittää mahdollisia epäselviä maksuja.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar