Mobiilivuosikortti

Pikkaralan ratojen käyttäjä voi ostaa joko perinteisen vuosikortin tai mobiilivuosikortin. Vuosikortti on voimassa kortin osoittaman kalenterivuoden ajan. Vuosikortin omistajan pitää pystyä rata-alueella tarvittaessa osoittamaan, että hän omistaa vuosikortin.

Täältä löytyvät perinteisen vuosikortin ostajan ohjeet.

Mobiilivuosikortin QR-koodi, 50 €

Mobiilivuosikortti ostetaan MobilePay-sovelluksella, joka voidaan ladata puhelimeen/tablettiin Appstoresta tai PlayStoresta. MobilePayn sivuilla kuvataan, miten pääset käyttämään sitä maksamisessa. Mobiililivuosikortin hinta on 50 € tai 45 € (SFL:n jäsenseuran jäsenen hinta). SFL:n jäsenseuran jäsen saa 5 €:n alennuksen vuosikorttiinsa kirjoittamalla seuransa nimen vuosikorttinsa tietoihin. Jos harrastaja ostaa vuosikortin 5 €:n alennuksella, vaikka hän ei olekaan SFL:n jäsenseuran jäsen, hänen on Pikkaralan ratojen heitto-oikeuden saadakseen maksettava vuosikortin normaali hinta (50 €), jonka lisäksi häneltä veloitetaan 5 €:n käsittelymaksu.

Mobiilivuosikortin QR-koodi, SFL:n jäsenseuran jäsen (5 €:n hinnanalennus), 45 €

Vuosikortin maksaminen MobilePaylla:

  • Avaa MobilePay ja paina Maksa yläoikealta
  • Skannaa maksun QR-koodi MobilePayn QR-koodilukijalla
  • Kirjoita viestikenttään vähintään seuraavat tiedot: vuosikortin omistajan nimi, puhelinnumero ja SFL:n jäsenseuran nimilyhenne (jos SFL:n jäsenseuran jäsen). Sen lisäksi ostajaa pyydetään lisäämään viestiosaan kortin omistajan sähköpostiosoite. Jos mobiilivuosikortin omistajan nimi ja puhelinnumero puuttuvat vuosikortin tekstiosasta, se ei kelpaa vuosikortiksi. Esimerkki maksun viestitiedoista: ”Taito Taitava 0651122333 OFS [email protected]”. (Huom: kirjoitettavan viestikentän pituus on n. 60 merkkiä, joten on mahdollista, että sähköpostiosoite ei mahdu kokonaisuudessaan viestikenttään). Jos mobiilivuosikortin ostaja on eri henkilö kuin sen omistaja, silloin maksun viestiosaan kirjoitetaan seuraavat tiedot: ”omistajan nimi omistajan puh.nro (mahdollinen seura) ostajan nimi”, Esimerkki maksun viestitiedoista: ”Taito Taitava 0651122333 OFS Olli Ostaja”.
  • Hyväksy maksu

Kortin omistajan yhteystietoja tarvitaan, jotta kortin omistaja voi tarvittaessa osoittaa omistavansa kortin. Sen lisäksi yhteystietoja voidaan tarvita mahdollisten maksuepäselvyyksien käsittelyssä.

Kuvassa v. 2020 mobiili-vuosikortti

Maksusta jää MobilePay-sovellukseesi kuitti, jota voit tarvittaessa näyttää vuosikorttina. Maksukuitissa näkyy: Vuosikortti 2023, päivämäärä ja kellonaika sekä kirjoittamasi viesti oheisen kuvan mukaisesti. Jos omistat vuoden 2022 vuosikortin, olet antanut yhteystietosi korttia ostaessasi ja yhteystietosi ovat edelleen voimassa, sinun ei tarvitse kirjoittaa viestikenttään puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi.

Mobiilivuosikortin omistaja ei tarvitse eikä hae muovivuosikorttia Powergripiltä.

Pikkarala Frisbeegolfilla on käytettävissä MobilePay MobileShop- sovellus ja -portaali, joiden avulla on mahdollista selvittää mahdollisia epäselviä maksuja sekä varmistaa vuosikortin omistaja.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.