Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Ama-radan esittelyvideo valmistunut

Skyblue Disc Golfin videoprojekti Pikkarala Frisbeegolfin radoista on edennyt mainiosti alkukesän aikana: ensimmäisenä julkaistaan Ama-radan esittelyvideo. Skyblue Disc Golf on käyttänyt lennokkiteknologiaa Ama-radan väyläesittelyosissa, joten katsoja saanee hyvän käsityksen radan väylien muodoista.

Skyblue Disc Golf on oululainen videokuvaustiimi, jonka tavoitteena on tarjota lajin harrastajille laadukkaita ja lumoavia frisbeegolfin harrastus- ja kisavideoita, jotka ovat sytyttäviä ja innostavia. Skybluen avainhenkilöitä ovat Mika Ylisaukko-oja ja Kimmo Mäenpää. Tiimin tavoitteena on tehdä kiinnostavia videoita kisaajista ja hienoista radoista. Mika ja Kimmo ovat jälleen onnistuneet hienosti ratavideon tekemisessä.

Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaajat Jenni Eskelinen ja Kristian Kuoksa esiintyvät Ama-radan esittelyvideossa. Jukka Tyni ja Kristian kertovat väyläheittovaihtoehdoista ja kommentoivat videolla nähtyjä heittoja. Jenni ja Kristian heittävät Ama-radan useilla väylillä birdiet, joten saisikohan kisaaja/harrastaja Jennin ja Kristianin heitoista eväitä omaan heittämiseensä Ama-radalla!

Jatkossa julkaistaan ratavideot Pikkaralan Pro- ja Tek-radoista. Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen rakennetta muutetaan siten, että jatkossa ratoihin liittyvät asiat, kuten ratavideot löytyisivät netistä mahdollisimman helposti.

Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää Mikaa, Kimmoa, Jenniä, Jukkaa ja Kristiania Ama-radan esittelyvideon korkeatasoisesta kuvaamisesta ja kommentoinnista sekä toivoo, että harrastajat ja kisaajat nauttivat mainiosta ratavideosta.

This div height required for enabling the sticky sidebar