Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

CI Computational Intelligence Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyökumppaniksi

CI Computational Intelligence Oy (jatkossa CI) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2023 – 2025. CI tukee yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa.

CI on laskennallisen älykkyyden, tekoälyn ja optimoinnin asiantuntijayritys. CI käyttää laskennallisen älykkyyden menetelmiä asiakasyritysten liiketoiminnan optimoimiseen ja liikevoiton maksimoimiseen. ”Lupaamme löytää asiakkaidemme datasta täysin uusia ratkaisuja, joita on mahdotonta löytää ihmisjärkeä käyttämällä”, toteaa toimitusjohtaja Cimmo Nurmi, ja jatkaa ”Laskennallisen älykkyyden menetelmämme perustuu yli 20 vuoden tutkimustyöhömme matematiikan, algoritmien ja optimoinnin alalla. Menetelmämme tehokkuus ja toimivuus on osoitettu avoimesti saatavilla olevissa tieteellisissä suorituskykytesteissä. Menetelmämme on tehnyt matemaattisen optimoinnin maailmanennätyksen (*)”.

CI:n kehitysjohtaja Jari Kyngäs kertoo, että CI laatii vuosittain jääkiekon SM-liigan sarjaohjelman, optimoi pääkaupunkiseudun ja suurten kaupunkien bussiliikennettä sekä laatii sairaanhoitopiirien työvuoroja. Ammattilaisliigan sarjaohjelman optimointi on yksi vaikeimmista optimoitavista matemaattisista ongelmista kansainvälisessäkin mittakaavassa. Menetelmämme varmistaa median, television ja fanien kiinnostuksen, kun pelit optimoidaan huomioimalla omistajien ja joukkueiden tarpeet ja toiveet.

Oulun seudun frisbeegolfaajien tuntema Jari Kyngäs kertoo asuneensa nuoruudessaan Oulussa ja kolmenkymmenen vuoden Joensuu-Pori seikkailun jälkeen palanneensa Ouluun. Jari on myös aktiivinen frisbeegolfaaja. Cimmo Nurmi kertoo yrityksen tukevan Porissa lasten kilpatennistä ja B-nuorten jääkiekkoa. ”Frisbeegolf on erinomainen harrastus lapsille ja nuorille, ja se sopii mainiosti kolmanneksi tukikohteeksemme.” Jari toteaa, että Pikkaralan väylä #11 (CI-väylä) oli luonnollinen valinta nimikkoväyläkumppanuudelle, koska CI on perustettu vuonna 2011.

Pikkarala Frisbeegolfin porukka on tyytyväinen yhteistyön käynnistymisestä CI Computational Intelligence Oy:n kanssa. Pro- ja Ama-ratojen väylän #11 väyläopasteisiin ja koriin asennetaan CI:n mainokset ja logot. Pro-/Ama-ratojen väylä #11 on jatkossa CI-väylä ja Pikkaralan nettisivujen vasemmassa sivupalkissa ja Kumppanit-sivulla ovat näkyvästi esillä CI:n logot.

(*)  https://www.computationalintelligence.fi/Record.pdf, josta linkki artikkeliin.

This div height required for enabling the sticky sidebar