Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Euroopan huippuheittäjiä Pikkaralan Pro-radalla viikkoa ennen juhannusta

Oulun Frisbeeseura (OFS) järjestää Suomen Frisbeegolfliiton kanssa Prodigy Disc Pro tourin osakilpailun Pikkarala Frisbeegolfin Pro-radalla viikkoa ennen juhannusta (16-17.6.2018). Silloin on useita Euroopan ja Suomen mestareita ja mitalisteja näyttämässä, miten Pikkaralan Pro-radan vaativilla väylillä heitetään.

Kuva/SFL: Leo, Janne ja Juho kisaavat Pikkaralassa

Miesten avoimeen sarjaan osallistuu Euroopan mestareita ja mitalimiehiä: Leo Piironen, Väinö Mäkelä, Niko Rättyä ja OFS:n Juho Parviainen. Ja lisäksi mukana on SM-tason mitalimiehiä kuten oululaisille tuttu Janne Hirsimäki; em. mainitut EM-mitalimiehet ovat kahmineet useita SM-mitaleja.

Kuva/SFL: Euroopan mestari Eveliina Salonen nähdään kisassa

Naisten avoimeen sarjaan osallistuvat Euroopan mestarit Eveliina Salonen ja OFS:n Jenni Eskelinen sekä mukana ovat myös Suomen mestari Henna Blomroos, Anna-Sofia Haipus ja Maija Laitinen.

Pro Master 40+ – ja Pro Master 50+ -sarjoissa on voittoja tavoittelemassa Suomen mestareita ja mitalimiehiä, kuten Ari Penttala, Marko Hämäläinen, OBT:n Teemu Holappa, ja OFS:n Jari Niskanen. Pro Master 60+ -sarjassa nähdään kisaamassa Euroopan mestari Markku Tohni.

Pikkaralan Pro tourin kisassa tullaan tekemään Pikkaralan Pro-radan uusi rataennätys. Nähdäänköhän kisassa eagle-heittoja kuten viime kesänä Simon Lizotten kisassa?

Kaikki frisbeegolfista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita Pikkaralaan katsomaan Pro tourin osakilpailua. Kisassa on hieno tilaisuus nähdä, millaisia heittoja lajin mestarit esittävät.

This div height required for enabling the sticky sidebar