Euroopan huippuheittäjiä Pikkaralan Pro-radalla viikkoa ennen juhannusta

Oulun Frisbeeseura (OFS) järjestää Suomen Frisbeegolfliiton kanssa Prodigy Disc Pro tourin osakilpailun Pikkarala Frisbeegolfin Pro-radalla viikkoa ennen juhannusta (16-17.6.2018). Silloin on useita Euroopan ja Suomen mestareita ja mitalisteja näyttämässä, miten Pikkaralan Pro-radan vaativilla väylillä heitetään.

Kuva/SFL: Leo, Janne ja Juho kisaavat Pikkaralassa

Miesten avoimeen sarjaan osallistuu Euroopan mestareita ja mitalimiehiä: Leo Piironen, Väinö Mäkelä, Niko Rättyä ja OFS:n Juho Parviainen. Ja lisäksi mukana on SM-tason mitalimiehiä kuten oululaisille tuttu Janne Hirsimäki; em. mainitut EM-mitalimiehet ovat kahmineet useita SM-mitaleja.

Kuva/SFL: Euroopan mestari Eveliina Salonen nähdään kisassa

Naisten avoimeen sarjaan osallistuvat Euroopan mestarit Eveliina Salonen ja OFS:n Jenni Eskelinen sekä mukana ovat myös Suomen mestari Henna Blomroos, Anna-Sofia Haipus ja Maija Laitinen.

Pro Master 40+ – ja Pro Master 50+ -sarjoissa on voittoja tavoittelemassa Suomen mestareita ja mitalimiehiä, kuten Ari Penttala, Marko Hämäläinen, OBT:n Teemu Holappa, ja OFS:n Jari Niskanen. Pro Master 60+ -sarjassa nähdään kisaamassa Euroopan mestari Markku Tohni.

Pikkaralan Pro tourin kisassa tullaan tekemään Pikkaralan Pro-radan uusi rataennätys. Nähdäänköhän kisassa eagle-heittoja kuten viime kesänä Simon Lizotten kisassa?

Kaikki frisbeegolfista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita Pikkaralaan katsomaan Pro tourin osakilpailua. Kisassa on hieno tilaisuus nähdä, millaisia heittoja lajin mestarit esittävät.