Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Frisbeegolfin opastusta yrityksille ja yhteisöille

Useat yritykset ja yhteisöt ovat kiinnostuneita henkilökunnalleen tai asiakkailleen järjestettävistä frisbeegolfliikunnan ohjaustapahtumista ja tiedustelleet niiden järjestämismahdollisuutta Pikkaralan rata-alueella. Pikkarala Frisbeegolf haluaa vastata kysyntään ja tarjota tällaista palvelua frisbeegolfista kiinnostuneille tahoille: niinpä Pikkarala Frisbeegolfin jäsenet mielellään opastavat ja ohjaavat lajista kiinnostuneita henkilöitä, joilla on jonkin verran kokemusta frisbeegolfin harrastamisesta tai joille frisbeegolf on uusi liikuntaharrastus: ohjauksen kuvausta.

Frisbeegolfin ohjaus järjestetään rentona ja hauskana liikuntatapahtumana yrityksen/yhteisön työhyvinvointi- tai asiakastapahtuman yhteydessä. Ohjaustapahtuma pidetään turvallisella ja ruuhkattomalla Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella ja ohjaajina ovat Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenet, joista kaksi on suorittanut Suomen frisbeegolfliiton ja Suomen frisbeegolfkouluttajien ohjaajakoulutuksen, http://frisbeegolfkouluttajat.fi/ohjaajat/.

Kuva: Antti avaa radan väylällä #10

Frisbeegolfin opastuksessa käytetään Suomen frisbeegolfkouluttajien ohjaajatutkinnon mukaisia periaatteita: perusohjauksen pituus on noin kolme tuntia ja puolet ajasta käytetään lajin periaatteiden ymmärtämiseen ja heittotekniikoiden ohjaamiseen/harjoitteluun. Toinen puolisko ohjauksesta sisältää Pikkarala Frisbeegolfin Ysi-radan kierroksen joko parikisan best-shot-periaatetta noudattaen tai sitten osallistujat kiertävät radan 4-5 henkilön ryhminä.

Opastuksen yhteydessä on mahdollista valmistaa/lämmittää ja nauttia eväitä ja virvokkeita Pikkaralan laavulla ja grillillä: laavu ja grilli luovat miellyttävän ympäristön työhyvinvointitapahtumaan. Frisbeegolfharrastaja voisi ehdottaa työtovereilleen ja työnantajansa henkilöstöosastolle harkittavaksi mukavan työhyvinvointitilaisuuden järjestämistä Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella.

This div height required for enabling the sticky sidebar