Frisbeegolfin opastusta yrityksille ja yhteisöille

Useat yritykset ja yhteisöt ovat kiinnostuneita henkilökunnalleen tai asiakkailleen järjestettävistä frisbeegolfliikunnan ohjaustapahtumista ja tiedustelleet niiden järjestämismahdollisuutta Pikkaralan rata-alueella. Pikkarala Frisbeegolf haluaa vastata kysyntään ja tarjota tällaista palvelua frisbeegolfista kiinnostuneille tahoille: niinpä Pikkarala Frisbeegolfin jäsenet mielellään opastavat ja ohjaavat lajista kiinnostuneita henkilöitä, joilla on jonkin verran kokemusta frisbeegolfin harrastamisesta tai joille frisbeegolf on uusi liikuntaharrastus: ohjauksen kuvausta.

Frisbeegolfin ohjaus järjestetään rentona ja hauskana liikuntatapahtumana yrityksen/yhteisön työhyvinvointi- tai asiakastapahtuman yhteydessä. Ohjaustapahtuma pidetään turvallisella ja ruuhkattomalla Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella ja ohjaajina ovat Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenet, joista kaksi on suorittanut Suomen frisbeegolfliiton ja Suomen frisbeegolfkouluttajien ohjaajakoulutuksen, http://frisbeegolfkouluttajat.fi/ohjaajat/.

Kuva: Antti avaa radan väylällä #10

Frisbeegolfin opastuksessa käytetään Suomen frisbeegolfkouluttajien ohjaajatutkinnon mukaisia periaatteita: perusohjauksen pituus on noin kolme tuntia ja puolet ajasta käytetään lajin periaatteiden ymmärtämiseen ja heittotekniikoiden ohjaamiseen/harjoitteluun. Toinen puolisko ohjauksesta sisältää Pikkarala Frisbeegolfin Ysi-radan kierroksen joko parikisan best-shot-periaatetta noudattaen tai sitten osallistujat kiertävät radan 4-5 henkilön ryhminä.

Opastuksen yhteydessä on mahdollista valmistaa/lämmittää ja nauttia eväitä ja virvokkeita Pikkaralan laavulla ja grillillä: laavu ja grilli luovat miellyttävän ympäristön työhyvinvointitapahtumaan. Frisbeegolfharrastaja voisi ehdottaa työtovereilleen ja työnantajansa henkilöstöosastolle harkittavaksi mukavan työhyvinvointitilaisuuden järjestämistä Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella.