Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Hienoja heittoja Oulu Openin Pikkaralan kisassa

Oulu Openin Pikkaralan kisassa tehtiin todella hienoja tuloksia, kun Pikkaralan muokatulla Pro-radalla nähtiin lukuisia huippuheittoja. Kisassa kilpailijat heittivät mm. kolme holaria ja kaksi eagleä Pro-/Ama-ratojen vakioväylillä.

Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaaja Jenni Eskelinen heitti holarin Pro-radan väylällä #5 (107 m). Jenni heitti holarinsa Discmanian S-DD3-kiekolla, millaisen voi hankkia vaikkapa Powergripin Oulun myymälästä.

Jennin holarihymy

Jennin lisäksi heittivät holarit Paulus Ahola Pro-radan väylällä #13 ja Hannu Kokkonen Ama-radan väylällä #8, joten kilpailussa oli useita huippuonnistumisia. Lisäksi vielä saivat eaglen Jan-Eerik Luukkonen ja Antti Suomela Pro-radan väylillä: Jan-Eerik heitti sen vaativalla 289 metrin signature-väylällä #12 ja Antti väylällä #6 (191 m).

Pikkaralan kisan jälkeen Oulu Openin on kärjessä BSC Disc Golf Teamin Antti Turpeinen tuloksella -8, mutta Oulun Frisbeeseuran Juho Parviaisen tulos on vain yhden heiton enemmän kuin Antin tulos. Oulu Open jatkuu lauantaina ja sunnuntaina Meri-Toppilan ja Virpiniemen radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar