Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Ilmainen ratoihin tutustumispäivä 5.6.2021

Pikkarala Frisbeegolfin Ama-, Pro- ja Tek-ratojen käyttö on ilmaista frisbeegolfin harrastajille lauantaina 5.6.2021. Silloin erityisesti uusilla harrastajilla on mahdollisuus tutustua Pikkaralan ratoihin. Tietenkin kaikki muutkin frisbeegolfin harrastajat ovat tervetulleita Pikkaralan radoille ensi lauantaina. Yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin radat on pyhitetty yksinomaan frisbeegolfin harrastamiseen ja ne ovat ruuhkattomat & turvalliset niiden käyttäjille.

Pikkaralassa on kolme eritasoista 18-väylän rataa; Pro-rata on vaativa kilpatason rata, jonka väylien keskipituus on noin 160 metriä ja radan väylien kokonaispituus on 2890 metriä, ts. se on Suomen pisimpiä ratoja. Ama-rata ei ole nimestään huolimatta helppo ”amatöörirata”, vaan myös sillä radalla on sopivan vaativia väyliä kokeneille harrastajalle. Ama-radan väylien kokonaispituus on 2045 metriä. Tek-rata on nimensä mukaisesti ns. tekninen metsärata, jossa heittotarkkuus on tärkeä taito. Tek-radan kokonaispituus on vajaat 1500 metriä ja se sisältää kolme par-4 väylää.

Kuva: Pro-/Ama-ratojen väylä #10 on Simon Lizotte -väylä

Pikkaralan ratojen ratatiedot löytyvät täältä. On myös mahdollista tutustua ko. ratojen väyliin Pikkaralan Frisbeegolfin nettisivuilta löytyvistä ratavideoista, joista saa hyvää käsitystä ratojen väylien heittomahdollisuuksista.

Pikkaralan ratojen kehittämiseen ja ylläpitämiseen panostetaan koko ajan. On kaikkien harrastajien etu, että radoilla noudatetaan määriteltyä rataetikettiä. Sen kulmakiviä ovat mm. seuraavat seikat: rata-alueen ja väylien roskaaminen sekä väylienpuuston ja kasvillisuuden vahingoittaminen on kielletty, radoilla noudatetaan reilun pelin periaatteita, kiekkoihin merkitään niiden omistajan nimi ja puhelinnumero, radoilta löytynyt kiekko palautetaan löytökiekkolaatikkoon, radoilla ei mekasteta eikä häiritä lähialueen asukkaita.

Pikkaralan ratojen käyttäjiltä peritään pientä ratojen käyttömaksua: harrastaja voi ostaa joko päivälipun tai vuosikortin, joiden hinnat ovat 5 € ja 45/50 €. Päivälippurannekkeita myyvät Powergrip ja Pikkaralan Shell. On myös mahdollista ostaa milloin hyvänsä mobiilipäivälippu tai -vuosikortti. Tarkempia tietoja ratojen hinnoista ja lipun ostamisesta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta.

Pikkarala Frisbeegolfin henkilö on lauantaina 5.6 klo 14-16 paikan päällä Pro-/Ama-ratojen parkkipaikan kisatoimistolla ja harrastajat voivat keskustella hänen kanssaan ratoihin liittyvistä asioista. Silloin on myös mahdollista ostaa Pikkaralan vuosikortteja. Pikkaralan porukka toivottaa kaikki tervetulleiksi Pikkaralan radoille nauttimaan hienosta harrastuksesta.

This div height required for enabling the sticky sidebar