Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Innova Europen ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Innova Champion Europe (Innova Europe) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Innova Europe tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolfin väki haluaa lämpimästi kiittää Innova Europea uudesta jatkoyhteistyösopimuksesta.

Innova Europe on hyvin monipuolisesti mukana frisbeegolfiin liittyvien tuotteiden valmistuksessa, maahantuonnissa, viennissä ja myynnissä. Lisäksi sen palveluihin kuuluvat tapahtumien ja urheilutilaisuuksien järjestäminen, koulutus ja konsultointi sekä mediatuotanto. Tunnettuja Innovan Europen brandejä ovat mm. Innova Disc, Discmania ja DiscGolfPark. Pikkarala Frisbeegolfin radat on toteutettu DiscGolfPark-konseptia hyödyntäen ja niissä ovat Innovan DisCatcher-korit.

Pikkaralan ratojen kiertäjät ovat hyvin tyytyväisiä heittäessään birdien Pro- ja Ama-ratojen vaativalla väylällä #16, jonka väyläopasteissa ja korissa sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilla näkyvät Innovan selkeät ja tutut mainokset/logot.

Discmanian tiimikisaaja Simon avaa väylällä #16, Kuva: Epic DG Films

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta Innova Europen kanssa.

This div height required for enabling the sticky sidebar