Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Kalevan ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Kaleva365 Oy (Kaleva) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Kaleva tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Kaleva oli Pikkarala Frisbeegolfin ensimmäinen yhteistyökumppani vuonna 2015. Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää Kalevaa yhteistyöstä ja uudesta yhteistyösopimuksesta.

Frisbeegolfaajat ovat havainneet, että Pro- ja Ama-ratojen väylän #3 väyläopasteissa ja korissa ovat Kalevan mainokset ja logot. Pikkaralan ratojen väylä #3 on jatkossa Kaleva-väylä ja Pikkaralan nettisivujen vasemmassa sivupalkissa ja Kumppanit-sivulla ovat näkyvästi esillä Kalevan logot.

Kaikille pohjoissuomalaisille tuttu Kaleva on osa Kaleva Mediaa. Kaleva Media on paikallisia sisältöjä ja palveluja tarjoava mediatalo, jonka monipuoliset palvelut rikastuttavat ja helpottavat paikallisten ihmisten ja yritysten elämää. Kaleva Mediaan kuuluu tällä hetkellä viisitoista paikallisjulkaisua Pohjois-Suomessa. Se tarjoaa laadukasta paikallista journalismia, sisältötuotteita lukijoille sekä mainonnan kokonaisratkaisuja erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa mainostajille. Lisäksi Kaleva Media tarjoaa valtakunnallisia markkinointipalveluita, kuten vaikuttaja- ja digimarkkinointia. Tutustu tarkemmin Kaleva Mediaan: www.kalevamedia.fi tai lue paikallisia uutisia osoitteessa www.kaleva.fi.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen vuonna 2015 käynnistyneen yhteistyön jatkumisesta Kalevan kanssa.

This div height required for enabling the sticky sidebar