Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Kesäliigan lopetuskisatapahtuma 20.10.2018 klo 14.00-16.00

Syyskauden lopun lähestyessä Pikkaralan kesäliiga alkaa saavuttaa päätepisteensä, vaikka vielä on toki aikaa parantaa kesäliigan tuloksia Pro- ja Ama-radoilla. Kesäliigan kisaajan kokonaistulokseen sisältyy kesäkauden kaksi parasta kierrostulosta sekä Pro- että Ama-radoilla. Kesäliigan lopetuskisatapahtuma järjestetään lauantaina 20.10.2018 klo 14.00-16.00.

Kesäliigaan on osallistunut kesän aikana yhteensä 81 pelaajaa. Koska kisa-aikaa on vielä jäljellä pari viikkoa, nykyiset ja uudet kisaajat ehtivät vielä saavuttaa uusia tuloksia. Miesten avoimessa sarjassa on eniten osanottajia, yhteensä 34 kisaajaa on heittänyt vähintään yhden kierroksen, mutta MPO-sarjan kokonaiskisassa on vasta 8 heittäjää osallistumassa kisaan.

Kesäliigan 2017 palkintopöytä

Viime vuoden liigan voittaja Mikko Ylätalo johtaa avointa sarjaa kokonaistuloksella 229, 17 alle par-tulosten, kun taas sarjan kakkossijaa pitävän Lauri Vainikaisen tulos on 231, joten kesäliigan voittaja ei ole vielä ratkennut.

Naisten avoimessa sarjassa Kajsa Wickström on selkeässä johtoasemassa tuloksella 317, 61 yli par-tulosten. Jouni Huhtamäki johtaa MP40+-sarjaa tuloksella 240, mutta Marko Pikkumäellä on vain kolme heittoa huonompi tulos. MP50+-sarjassa Jukka Määttä on selkeässä johdossa sarjan kakkoseen Riku Kaajakariin, kun taas Seppo Hänninen on ykkössijassa kiinni MP60+-sarjassa.

Kesäliigan sarjojen voittajat viime vuonna

Pro-radan parhaan tuloksen 61, – 4 alle radan par-tuloksen on saavuttanut Lauri Vainikainen, kun taas Ama-radalla parhaan kierrostuloksen (50, 8 alle par-tuloksen) on heittänyt Mikko Ylätalo.

Kesäliigan parhaan kokonaistuloksen saavuttanut kisaaja palkitaan liigapalkinnolla ja lisäksi jokaisen sarjan paras saa kesäliigan mitalin. Lopetuskisatapahtumassa arvotaan Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2019 vuosikortti kaikkien kaksi kierrosta molemmilla radoilla kiertäneiden kisaajien kesken.

Kesäliiga loppuu lauantaina 20.10 klo 15.30, jonka jälkeen lopetustapahtumassa luovutetaan kisassa voittaneille kisaajille palkinnot. Kierrostuloksia on mahdollista parantaa lauantaina klo 15.20 saakka. Liigapalkintojen luovuttamisen jälkeen tapahtuu Pikkaralan vuosikortin arvonta.

Pikkaralan ratojen vuosikortti vuodelle 2019 on mahdollista ostaa tapahtumassa; vuosikortti voidaan maksaa jo luotto/pankkikortilla, käteisellä rahalla tai tilisiirrolla Pikkarala Frisbeegolfin pankkitilille.

Pikkaralan laavun grilli on kuumana ja makkaroita ja juotavaa tarjotaan liigan osanottajille alkaen klo 14.30. Toivomme, että kesäliigaan osallistutaan ahkerasti sen loppuvaiheenkin aikana ja haluamme toivottaa kaikki kisaajat lämpimästi tervetulleiksi kesäliigan lopetustapahtumaan.

This div height required for enabling the sticky sidebar