Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Kesäliigan lopetustapahtuma 15.10.2017 klo 13.00-15.30

Syyskauden lopun lähestyessä Pikkaralan kesäliiga alkaa saavuttaa päätepisteensä, vaikka vielä on toki aikaa parantaa kesäliigan tuloksia Pro- ja Ama-radoilla. Kesäliigan kisaajan kokonaistulokseen sisältyy kesäkauden kaksi parasta kierrostulosta sekä Pro- että Ama-radoilla. Pikkarala Frisbeegolf järjestää kesäliigan lopetuskisatapahtuman sunnuntaina 15.10.2017 klo 13.00-15.30.

Kesäliigaan on osallistunut kesän aikana yhteensä 66 frisbeegolfaajaa ja kun aikaa on vielä jäljellä runsaat pari viikkoa, uudet kisaajatkin ehtivät vielä tehdä kierroksia riittävän määrän. Avoimessa sarjassa on luonnollisesti eniten osanottajia, mutta ilahduttavasti naisten sarjassakin on ihan hyvä määrä osanottajia, yhteensä 9 kisaajaa.

Kesäliigan lopetustapahtumassakin nautitaan laavulla makkaroita

Mikko Ylätalo johtaa avointa sarjaa kokonaistuloksella 226, – 20 alle par-tulosten, kun taas sarjan kakkossijaa pitävän Jaakko Alatalon tulos on 235. Naisten sarjassa Susanna Saarin ja Tuija Jaakon kokonaistulosten ero on 7 heittoa, joten sarjan kisa ei ole ehkä vielä ratkennut. MPM-sarjassa Jari Härö ja Jukka Kälkäjä käyvät tiukkaa kisaa ja tällä hetkessä heidän kokonaistuloksen ero on vain yksi heitto. Jarin tulos on 233, – 13 alle par-tulosten.

MPG-sarjassa Pikkaralan omat pojat, Riku Kaajakari ja Heikki Riekki kisaavat sarjan voitosta; tosin Riku on viime päivinä kovasti petrannut tulostaan, joten miesten välinen ero on 13 heittoa. Kannattaa vielä huomioida ”kotiradoillaan” kisaavan juniorisarjan Niko Jaaran hieno kokonaistulos 242 heittoa, -4 alle par-tulosten.

Kesäliigan palkintoja

Pro-radan parhaan tuloksen 61, – 4 alle radan par-tuloksen on saavuttanut Mikko Ylätalo, kun taas Ama-radalla parhaan kierroksen ovat heittäneet Jukka Tyni ja Jari Härö, joiden tulos on 50, -8 alle radan par-tuloksen.

Kesäliigan parhaan kokonaistuloksen saavuttanut kisaaja palkitaan lasipalkinnolla ja lisäksi Pikkarala Frisbeegolf on päättänyt antaa sarjojen voittajille kesäliigan mitalit. Lopetuskisatapahtumassa arvotaan Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2018 vuosikortti kaikkien kaksi kierrosta molemmilla radoilla kiertäneiden kisaajien kesken.

Kesäliiga loppuu sunnuntaina 15.10 klo 15.00, jonka jälkeen lopetustapahtumassa luovutetaan kisassa voittaneille kisaajille liigapalkinnot. Sunnuntaina on klo 15.00 saakka mahdollista saada kierrostulos, joka noteerataan kesäliigan tuloksissa. Liigapalkintojen luovuttamisen jälkeen tapahtuu Pikkaralan vuosikortin arvonta.

Pikkaralan laavun grilli on kuumana ja makkaroita ja juotavaa tarjotaan liigan osanottajille klo 13.00 lähtien. Pikkarala Frisbeegolf toivoo runsasta osanottoa kesäliigaan ja toivottaa kisaajat lämpimästi tervetulleiksi kesäliigan lopetustapahtumaan.

This div height required for enabling the sticky sidebar