Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Kesäratakausi lähestyy: sopiva aika hankkia Pikkaralan vuosikortti

Pikkarala Frisbeegolfin kesäradat otetaan jälleen käyttöön muutamien viikkojen kuluttua. Sääennusteen mukaan näyttäisi tällä viikolla tulevan loistavat kevätkelit frisbeegolfin harrastamiseen, joten jos frisbeegolfin harrastaja ei ole vielä hankkinut Pikkaralan vuosikorttia, se kannattaa tehdä lähiaikoina: vielä muutaman talvirataviikon aikana on erinomaiset puitteet hioa omia heittotaitojaan. Harrastaja voi hankkia muovisen vuosikortin tai mobiilivuosikortin.

 Muovivuosikorttien myyntipaikka on Powergripin Oulun myymälä. Vuoden 2023 vuosikortin hinta on sama kuin aikaisempina vuosina, 50 tai 45 €: tarkempia tietoja vuosikorteista ja päivälipuista ja niiden ostamisesta löytyy tältä sivulta.

Muovinen vuosikortti 2023

Vuoden 2023 vuosikortin voi hankkia myös liikuntaseteleillä Powergripin Oulun myymälästä (HUOM: muovivuosikorttia ei voida hankkia netin kautta liikuntasetelikortilla eikä liikuntasetelimaksuna).

SFL:n jäsenseurojen jäsenet saavat edelleen 5 €:n alennuksen v. 2023 vuosikorttiin (ei liikuntaseteleillä): ostotilanteessa kortin hankkija kertoo, minkä seuran jäsen hän on. Tarkemmat menettelystä on kuvattu em. nettisivuilla.

Perinteinen vuosikortti voidaan ostaa seuraavilla maksutavoilla:

  1. Käteinen/pankkikortti/luottokortti, hinta 50/45 € (45 € SFL:n jäsenseuran jäsenelle)
  2. Liikuntaseteleillä (hinta on 50 €) Powergripin myymälässä
  3. Maksamalla suoraan Pikkarala Frisbeegolfin tilille (hinta 50/45 € SFL:n seuran jäsenelle); vuosikortti tulee hakea Powergripiltä.

Mobiilivuosikortti voidaan hankkia MobilePay-sovelluksen avulla 24 tuntia vuorokaudessa.

Kuva: esimerkki mobiilivuosikortista tietoineen vuodelta 2020

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa harrastajille mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar