Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Kilpailuja Pikkarala Frisbeegolfin Weber-radoilla

Pikkarala Frisbeegolfin Weber-radoilla tullaan järjestämään sekä virallisia että hiukan rennompia kisoja tulevan kesän aikana. Ratojen kilpailukalenteria ei ole vielä lyöty lopullisesti lukkoon, mutta jo nyt voidaan kertoa, että muutamien kilpailujen ajankohdat on päätetty.

Pikkarala Frisbeegolfin virallinen avajaiskilpailu järjestetään kesäkuun 5. päivänä ja kisa käydään luonnollisesti Pikkarala Frisbeegolfin Pro-radalla. Avajaiskilpailu on PDGA:n virallinen kilpailu, johon odotetaan osanottajia Oulun alueen lisäksi muualtakin Suomesta. Oulun frisbeeseura vastaa kisajärjestelyistä Kajsa Wickströmin toimiessa kisan johtajana.

Voittajien hymyjä viime syksyn ensi kisasta
Voittajien hymyjä viime syksyn ensi kisasta

Elokuun loppupuolella 20.8.2016, juuri ennen Frisbeegolfin EM-kisoja Oulussa, järjestetään jo perinteeksi muodostunut Oulu Masters-tapahtuma, joka on leppoisa, hauska & rento kisa kaikille 35 vuotiaille ja vanhemmille frisbeegolfin harrastajille. Oulu Masters 2016:n järjestelyistä vastaa Oulun frisbeeseura ja kisan johtajina ovat Jukka Karjalainen ja Heikki Riekki. Oulu Mastersia varten viritetään Weber-ratojen Pro- ja amatööriväyliä siten, että kisaajat pääsevät testaamaan heittotaitojaan myös muutamilla uusilla väylillä. Varsinaista kisapäivää edeltävänä iltana on mahdollista testata Oulu Masters:n väyliä parikilpailuun osallistumalla.

Vuonna 2014 Oulu Masters järjestettiin Virpiniemessä
Vuonna 2014 Oulu Masters järjestettiin Virpiniemessä

Edellä mainittujen kilpailujen lisäksi Oulun frisbeeseura tulee järjestämään muutamana sunnuntaina kaikille avoimen ja ilmaisen viikkokisan Weber-radoilla. Pikkarala Frisbeegolf neuvottelee parhaillaan myös muista mahdollisista kilpailuista Weber-radoilla. On mahdollista, että tämän vuoden aikana siellä tullaan järjestämään sekä lajiopastuksia että kisoja kohdennetuille harrastajaryhmille.

This div height required for enabling the sticky sidebar