Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Kisavipinää parina viikonloppuna Pikkaralassa

Ensi viikonloppuna ja runsaan kahden viikon kuluttua on taas kisahuumaa Pikkaralan Frisbeegolfin radoilla. Ensin tulevana sunnuntaina iltapäivällä BSC Disc golf teamin jäsenet kisaavat Pikkaralan radalla ja parin viikon kuluttua lauantaina ja sunnuntaina juniorit ja amatöörit kilpailevat Suomen mestaruuksista Pikkaralassa ja Köykkyrin radalla Kempeleessä.

Juha Mujunen avaa väylän #16 tiipaikalla Oulu Masters 2017-kisassa, väylää #16 käytetään BSC:n kisassa

BSC Disc golf teamin mestaruuskisan johtaja Jaakko Schroderus kertoo, että seuran mestaruuskisoihin osallistuu 45-50 seuran jäsentä ja että se pidetään neljällä eri radalla kahden päivän aikana. Kisan finaalikierros pidetään Pikkaralassa sunnuntaina 27.8.2017 iltapäivällä ja ratana käytetään Pikkaralan Pro- ja Ama-ratojen väylistä yhdistettyä rataa. Jaakko mainitsee, että Pikkarala valittiin kisapaikaksi, koska se sopii hyvin kahden päivän kisaohjelmaan ja siellä on hieno ja monipuolinen rata.

Simon Lizotten Fantasy Doubles Tourissa oli runsaasti katsojia: tuleeko näin paljon katsojia junioreiden ja amatöörien SM-kisoihin

Oulun Frisbeeseuran järjestämät Junioreiden ja amatöörien SM-kisat ovat sitten vuorossa 9.-10.9.2017. Niihin osallistuu lähes 150 kisaajaa ja ne pidetään Pikkaralan ja Köykkyrin radoilla kisojen huipentuen finaalikerrokseen Pikkaralassa. Kisoissa käytetään Pro- ja Ama-ratojen väylien yhdistelmää lisättynä kahdella erikoisväylällä, jolloin SM-kisaradan väylien määrä on 20 ja sen kokonaispituus on 2438 metriä. Kilpailijoita tulee 55 seurasta ja merkittävä osa Suomen frisbeegolfseuroista on edustettuina kisoissa.

Normiväylän #3 vaihtoehtoinen koripaikka (korin jalka) näkyy ylempänä, sitä käytetään SM-kisassa

Pikaralan Pro- ja Ama-radan väyliä yhdistelemällä on mahdollista tehdä kisakohtaisia erikoisratoja. Lisäksi väylillä #3, #8, #15 ja #18 on olemassa vaihtoehtoiset koripaikat erikoisratoja varten. Kisakohtaisia erikoisratoja on jo käytetty useassa kisatapahtumassa viime ja tämän vuoden aikana.

This div height required for enabling the sticky sidebar