Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Leader-ohjelman kyltti

Pikkarala Frisbeegolfin ratakarttataulun ja ilmoitustaulun väliin on pystytetty Euroopan Unionin (EU) Leader-ohjelman hieno kyltti. Kyltissä kerrotaan, että EU on tukenut Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueen rakentamista. Oulun Seudun Leader on ollut ratahankkeen alusta lähtien Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyökumppani.

leader-kyltti-min

Ennen Pikkarala Frisbeegolfin perustamista, syksyllä 2014 ratahankkeen valmistelijat neuvottelivat ensimmäisen kerran ratahankkeesta Oulun Seudun Leaderin asiantuntijoiden kanssa. Positiivisen palautteen ja ohjauksen myötä Pikkarala Frisbeegolf lähetti kesällä 2015 rahoitushakemuksen Oulun Seudun Leaderille, joka päätti rahoittaa ratahanketta. Myönteinen rahoituspäätös antoi Pikkarala Frisbeegolfille erinomaiset puitteet hankkeen suunnitteluun ja toteutukseen.

Oulun Seudun Leaderin ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö on sujunut erinomaisen hyvin ja Leaderin asiantuntijoiden apu on edistänyt hankkeen toteuttamista merkittävästi. Pikkarala Frisbeegolf haluaa lämpimästi kiittää Oulun Seudun Leaderin asiantuntijoita hyvin sujuneesta yhteistyöstä.

This div height required for enabling the sticky sidebar