Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Mobiililipun ostaminen MobilePaylla

Pikkaralan rannekepäivälippujen myyntipisteet eivät ole avoinna ympäri vuorokauden, joten niiden hankkiminen iltaisin ja varhain aamulla ei ole mahdollista. Muutamat harrastajat ovat kyselleet mahdollisuutta hankkia päivälippuaan mihin vuorokauden aikaan hyvänsä. Jatkossa on mahdollista hankkia Pikkaralan mobiilipäivälippu 24 tuntia vuorokaudessa.

Pikkarala Frisbeegolfin mobiilipäivälipun ostaminen tehdään MobilePay-sovelluksella, joka voidaan ladata puhelimeen/tablettiin AppStoresta tai Play Storesta. MobilePayn sivuilla kuvataan, miten sovellusta voidaan käyttää maksamisessa. Pikkaralan mobiililipäivälipun hinta on 5 €.

Mobiilipäivälipun QR-koodi

Mobiilipäivälippu on voimassa ostopäivän ja kerralla voidaan ostaa yksi päivälippu. Mikäli lipun ostaja haluaa hankkia usealle henkilölle päiväliput, osto pitää toistaa ryhmän käyttäjien määrällä. Mobiilipäivälippu ostetaan ennen kierroksen aloittamista.

Maksaminen tapahtuu MobilePayn maksutoiminnolla käyttäen oheista päivälipun QR-koodia. MobilePay-sovellus lukee QR-koodikuvasta tarvittavat tiedot mobiililipun maksamiseksi. Mobiililipun ostaja voi halutessasi lisätä ostoonsa oman viestinsä ennen kuin maksu lähetetään eteenpäin. Maksusta jää sovellukseen kuitti, jolla ostaja voi tarvittaessa osoittaa hankkineensa päivälipun. Maksukuitissa näkyy myös maksun päivämäärä ja kellonaika.

Maksukuitti/mobiilipäivälippu

Tarkemmat ohjeet mobiililipun ostamiseen ovat Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilla: Mobiilimaksaminen. Jos mobiililipun ostaja tarvitsee lisätietoja mobiilipäivälipusta, hän voi ottaa yhteyttä tämän uutisen kirjoittajaan.

Pikkarala Frisbeegolfilla on käytettävissä MobilePayn MobileShop-portaali, jonka avulla on mahdollista selvittää mahdollisia epäselviä maksuja.

This div height required for enabling the sticky sidebar