Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Mobiilivuosikortti 2020

Pikkarala Frisbeegolf tarjoaa jatkossa mahdollisuuden ostaa perinteisen vuosikortin lisäksi myös mobiilivuosikortin, joka on kätevästi mukana puhelimessasi. Vuosikortin ostaja voi siis hankkia Pikkaralan vuosikortin mihin vuorokauden aikaan hyvänsä.

Pikkarala Frisbeegolfin mobiilivuosikortin ostaminen tehdään MobilePay-sovelluksella, joka voidaan ladata puhelimeen/tablettiin AppStoresta tai Play Storesta. MobilePayn sivuilla kuvataan, miten sovellusta voidaan käyttää maksamisessa. Pikkaralan mobiilivuosikortin hinta on 50 €tai 45 € (SFL:n jäsenseuran jäsenen hinta). SFL:n jäsenseuran jäsen saa 5 €:n alennuksen vuosikorttiinsa kirjoittamalla seuransa nimen vuosikorttinsa tietoihin.

Mobiilivuosikortin (50 €) QR-koodi

Maksaminen tapahtuu MobilePayn maksutoiminnolla käyttäen vuosikorttien QR-koodeja (eri koodit 50 €:n ja 45 €:n vuosikorteilla). MobilePay-sovellus lukee QR-koodikuvasta tarvittavia tietoja mobiilivuosikortin maksamiseksi. Maksamisen yhteydessä ostaja kirjoittaa minimitietoina maksun viestiosaan vuosikortin omistajan nimen ja puhelinnumeron (sekä mielellään myös sähköpostiosoitteensa). Jos mobiilivuosikortin omistajan nimi ja puhelinnumero puuttuvat vuosikortin tekstiosasta, se ei kelpaa vuosikortiksi.

Mobiilivuosikortti on MobilePay-sovelluksen kuitti vuosikorttimaksustasi; sitä voit tarvittaessa näyttää vuosikorttinasi. Maksukuitissa näkyy: Vuosikortti 2020, päivämäärä ja kellonaika sekä kirjoittamasi viesti oheisen mobiilivuosikortin kuvan mukaisesti.

Mobiilivuosikortti 2020

Tarkemmat ohjeet mobiilivuosikortin ostamiseen ovat Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilla: Mobiilivuosikortti. Jos mobiilivuosikortin ostaja tarvitsee lisätietoja mobiilivuosikortista, hän voi ottaa yhteyttä tämän uutisen kirjoittajaan.

Pikkarala Frisbeegolfilla on käytettävissä MobilePayn MobileShop-portaali, jonka avulla on mahdollista selvittää mahdollisia epäselviä maksuja.

Mobiilivuosikortin myynti alkaa välittömästä tämän uutisen julkaisemisen jälkeen ja sen omistaja saa välittömästi käyttöoikeuden Pikkaralan ratoihin. Perinteisen vuosikortin myynti alkaa huomenna. Pikkarala Frisbeegolf toivottaa harrastajille mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar