Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Muutos päivälippujen ja vuosikorttien myyntipaikoissa

Pikkarala Frisbeegolfin päivälippujen (fyysiset rannekkeet) ja vuosikorttien (”muoviset” vuosikortit) myyntipaikoissa on tapahtunut muutos. Jatkossa perinteisiä päivälippuja myyvät Shell Pikkarala ja Powergrip, kun taas perinteisen vuosikortin voi jatkossa hankkia yksinomaan Powergripiltä. Aikaisemmin Ratakadun R-kioski on myynyt sekä päivälippuja että vuosikortteja, mutta jatkossa se ei ole mahdollista R-kioskin kassateknisistä syistä.

Vaihtoehtoina rannekkeille ja vuosikorteille ovat mobiilipäiväliput ja mobiilivuosikortit, joiden suosio on lisääntynyt viime aikoina suuresti. Niitähän voidaan ostaa 24 tuntia vuorokauden aikana. Molempien hinnat ovat samat kuin perinteisten päivälippujen ja vuosikorttien.

Myyntipaikkojen myyntipaikat on kerrottu Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilla (https://pikkaralafrisbeegolf.fi/ratamaksut/ ). Näillä sivuilla on myös kuvattu, miten mobiilipäivälipun (https://pikkaralafrisbeegolf.fi/mobiilimaksaminen/ ) ja mobiilivuosikortin (https://pikkaralafrisbeegolf.fi/mobiilivuosikortti-vuonna-2020/ ) hankinnat tehdään MobilePayn avulla.

Pikkarala Frisbeegolfin porukka toivoo mukavia liikuntatuokioita Pikkarala Frisbeegolfin Pro-, Ama- ja Tek-radoilla. Nyt on oikein hyvä ajankohta jatkaa lajin harrastamista tai käynnistää se frisbeegolfradoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar