Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Naisten Pikkaralan kesäCup 2020 on täällä!

Cup pelataan 2.6.-26.7.2020 välisenä aikana ja se huipentuu finaaliin 29.7.2020 klo 17 Pikkaralassa. Kaikki naiset ovat tervetulleita ja cupiin voi osallistua tasosta tai kokemuksesta riippumatta.

Cupissa pelataan kaikki Pikkaralan kolme rataa eli Pro-, Ama- ja Tek-radat. Radat voi pelata omassa haluamassaan järjestyksessä 2.6.-26.7.2020 välisenä aikana. Käytössä on tasoitusjärjestelmä, joka mahdollistaa matalan kynnyksen osallistumisen:
– Pro-radalla ratingistä 10 pistettä = 1 heitto
– Ama-radalla ratinigstä 12 pistettä = 1 heitto
– Tek-radalla ratingistä 15 pistettä = 1 heitto

Tasoitus määrittyy ratingien mukaan siten, että cupiin osallistuva parhaan ratingin omaava pelaaja saa tasoituksekseen 0 ja muiden tasoitus lasketaan tämän mukaan. Cupissa käytetään PDGA-ratingia, mutta jos sitä ei ole, käytetään Metrix-ratingia. Mikäli osallistujalla ei ole kumpaakaan ratingiä, saa hän 5 pistettä tasoitusta per rata.
Esimerkki:
Cupiin osallistuu pelaajat A, B ja C. Pelaajan A rating on 900, pelaajan B rating on 870 ja C:llä ei ole ratingiä. Pelaaja A:n rating on korkein ja hän saa tasoitukseksi 0. Pelaajan B tasoitus on Pro radalla 3 heittoa, Ama-radalla 2,5 heittoa ja Tek-radalla 2 heittoa. C:n tasoitus on 5 heittoa per rata.

Tasoituksista ei kuitenkaan tarvitse itse huolehtia, vaan Cupiin osallistutaan ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta ja tämä sama linkki toimii myös tuloskirjaustaulukkona:
https://drive.google.com/file/d/1JmK_3G-o-BRx0CvNh5XNVpSMTSJT5e5z/view?usp=sharing.
Merkkaathan tulokset kuitenkin johonkin, jotta niitä voi tarvittaessa tarkastaa. Pelaathan kierroksen vähintään yhden kaverin kanssa, jotta vilpeiltä vältytään.

Cupissa ei ole osallistumismaksua. Cup pelataan Pikkarala Frisbeegolfin maksullisilla radoilla, joten mikäli Sinulla ei ole vuosikorttia, muistathan ostaa päivälipun.

Cupissa palkitaan alkulohkon kolme parasta sekä tietenkin koko Cupin voittaja. Palkinnot ovat tuotepalkintoja.

Finaalin rata päätetään myöhemmin ja mahdollisesti valitaan osallistujien kesken kyselyllä. Joka tapauksessa finaalissa pelataan joku Pikkaralan radoista. Finaalissa edelleen käytetään samaa tasoitusjärjestelmää.
Ratojen tiedot: https://pikkaralafrisbeegolf.fi/radat/

Cupin kanssa yhteistyössä: Pikkarala Frisbeegolf, Powergrip ja Discmania.
TD: Jenni Eskelinen, 044 7170055

Eipä muuta kun pelaamaan!

TD Jenni

This div height required for enabling the sticky sidebar