Nettisivujen kuvagallerian päivitys

Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuston kuvagalleriasivu on ”jäänyt paitsioon” koko viime vuoden ja tämän vuoden alkupuolen ajaksi, mutta nyt sitä on saatu ehostetuksi. Pikkaralan omien kuva-albumien lisäksi galleriasivulta pystyy näkemään myös muita kuin Pikkaralan nettisivuilla sijaitsevia kuvia.

Galleriasivun uutena kuvalähteenä ovat Instagramissa sijaitsevat Pikkarala Frisbeegolfiin liittyvät kuvat, jotka on ”leimattu” #pikkaralafrisbeegolf-hastagillä. Galleriasivu hakee Instagramista uusia #pikkaralafrisbeegolf-merkittyjä kuvia ja esittää ne sivun lukijalle. Klikkaamalla galleriasivun #pikkaralafrisbeegolf-sanaa on mahdollista päästä suoraan Instagramiin katsomaan ko. kuvia. Kamera-symbolin vieressä oleva luku kertoo, kuinka monta Pikkarala Frisbeegolf-kuvaa Instagramissa on: oheisen kuvan mukaan 236 kappaletta kuvan ottamisen hetkellä.

Galleriasivu

Galleriasivulle on lisätty neljä uutta tämän vuoden kuva-albumia, joissa on myös uusia julkaisemattomia kuvia. Uudet kuva-albumit ovat seuraavat: junioreiden ja amatöörien SM-kisat, Oulu Masters 2017, Simon Lizotte Phantasy tour ja rata-alueen rakentaminen v. 2017.

Gallerian uudet albumit

Pikkarala Frisbeegolfin kuvagalleria sijaitsee seuraavassa verkko-osoitteessa: https://pikkaralafrisbeegolf.fi/kuva-ja-videogalleria/. Tulevaisuudessa uudet kuva-albumit lisätään galleriasivun alkuosaan. Pikkarala Frisbeegolf toivoo, että galleriasivun kuvat kiinnostavat sekä frisbeegolfin harrastajia että muita lajista kiinnostuneita ihmisiä.