Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Nettisivujen kuvagallerian päivitys

Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuston kuvagalleriasivu on ”jäänyt paitsioon” koko viime vuoden ja tämän vuoden alkupuolen ajaksi, mutta nyt sitä on saatu ehostetuksi. Pikkaralan omien kuva-albumien lisäksi galleriasivulta pystyy näkemään myös muita kuin Pikkaralan nettisivuilla sijaitsevia kuvia.

Galleriasivun uutena kuvalähteenä ovat Instagramissa sijaitsevat Pikkarala Frisbeegolfiin liittyvät kuvat, jotka on ”leimattu” #pikkaralafrisbeegolf-hastagillä. Galleriasivu hakee Instagramista uusia #pikkaralafrisbeegolf-merkittyjä kuvia ja esittää ne sivun lukijalle. Klikkaamalla galleriasivun #pikkaralafrisbeegolf-sanaa on mahdollista päästä suoraan Instagramiin katsomaan ko. kuvia. Kamera-symbolin vieressä oleva luku kertoo, kuinka monta Pikkarala Frisbeegolf-kuvaa Instagramissa on: oheisen kuvan mukaan 236 kappaletta kuvan ottamisen hetkellä.

Galleriasivu

Galleriasivulle on lisätty neljä uutta tämän vuoden kuva-albumia, joissa on myös uusia julkaisemattomia kuvia. Uudet kuva-albumit ovat seuraavat: junioreiden ja amatöörien SM-kisat, Oulu Masters 2017, Simon Lizotte Phantasy tour ja rata-alueen rakentaminen v. 2017.

Gallerian uudet albumit

Pikkarala Frisbeegolfin kuvagalleria sijaitsee seuraavassa verkko-osoitteessa: https://pikkaralafrisbeegolf.fi/kuva-ja-videogalleria/. Tulevaisuudessa uudet kuva-albumit lisätään galleriasivun alkuosaan. Pikkarala Frisbeegolf toivoo, että galleriasivun kuvat kiinnostavat sekä frisbeegolfin harrastajia että muita lajista kiinnostuneita ihmisiä.

This div height required for enabling the sticky sidebar