Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Oulu Masters 2018 parin viikon kuluttua

Oulu Masters 2018, perinteinen yli 35-vuotiaiden kisa on tänä vuonna runsaan kahden viikon kuluttua 18.8.2018 tutulla Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella. Vuosittainen Oulu Masters tunnetaan hyvin rentona ja leppoisana kisatapahtumana. Osanottajien maksimimäärä on 100 kisaajaa ja muutama kisapaikka on vielä vapaana, joten 6.8.2018 saakka on mahdollista kisaan ilmoittautua. Perjantai-iltana 17.8.2018 järjestetään lisäksi parikisa, johon kaikki ikärajan ylittävät harrastajat voivat osallistua.

Aikaisemmat kisat on pidetty vuonna 2014 Virpiniemessä, vuonna 2015 Kempeleen Köykkyrissä ja parina viime vuonna Pikkaralassa. Tänäkin vuonna, kuten edellisinä vuosina, Oulun Frisbeeseura vastaa kisan järjestämisestä.

Jukka puttaa viime vuoden Oulu Mastersissa

Powergrip on mukana aikaisempien vuosien tapaan Oulu Masters-tapahtumassa antamalla frisbeegolfin liittyviä tavarapalkintoja arvottaviksi kisan osanottajien kesken. Pikkarala Frisbeegolf tukee kisatapahtumaa antamalla Pikkaralan rata-alueen kisan käyttöön ja lahjoittamalla CTP-kisan voittajalle vuosikortin vuodelle 2019. Lisäksi Oulu Masters-kisassa arvotaan Pikkaralan vuosikortti vuodelle 2019 kisaan osallistuvien kesken.

Radan väylällä #16 suuntatarkkuus on tärkeää

Oulu Masters 2018 radan 20 väylästä 9 väylää ovat normaaleja Pikkaralan Pro- tai Ama-radan väyliä ja loput 11 väylää ovat kisan erikoisväyliä. Kisaradan erikoisväyliksi on valittu 5 kpl Pikkaralan kevätratojen väyliä sekä 6 muuta väylää: väylä #2 on perinteinen Oulu Masters-väylä, kun taas väylät #3, #13 ja #16 ovat ihan tuoreita Oulu Masters-väyliä. Väyliä #15 ja #19 on pidennetty edellisen vuoden Oulu Masters-kisasta.

Oulu Masters 2018 rata

Pikkarala Frisbeegolf haluaa tukea ja kannustaa ”täysi-ikäisiä” frisbeegolfin harrastajia osallistumaan tähän hauskaan, rentoon ja leppoisaan kisaan: kisan järjestäjät pyrkivät tekemään osallistumiskynnyksen mahdollisimman alhaiseksi.

Tervetuloa Oulu Masters 2018 -kisatapahtumaan ja viihtymään Pikkarala Frisbeegolfin radoilla!

This div height required for enabling the sticky sidebar