Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Oulu Masters 2019 runsaan viikon kuluttua

Oulu Masters 2019, perinteinen yli 35-vuotiaiden kisa järjestetään tänä vuonna runsaan viikon kuluttua 17.8.2019 tutulla Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella. Vuosittainen Oulu Masters tunnetaan hyvin rentona ja leppoisana kisatapahtumana. Kisaan ilmoittautuminen on päättynyt ja siihen on ilmoittautunut n. 80 kisaajaa. Jos joku haluaa vielä ilmoittautua kisaan, hänen tulee ottaa suoraan yhteyttä kisan TD:hen. Perjantai-iltana 16.8.2019 järjestetään parikisa, johon vähintään 35 vuotta tänä vuonna täyttävät harrastajat voivat osallistua.

Aikaisemmat kisat on pidetty vuonna 2014 Virpiniemessä, vuonna 2015 Kempeleen Köykkyrissä ja seuraavina vuosina Pikkaralassa. Kuten aikaisempina vuosina Oulun Frisbeeseura vastaa kisan järjestämisestä.

Mikko heitti holarin viime vuoden kisassa

Powergrip tukee kuten aikaisempina vuosina Oulu Masters-tapahtumaa antamalla frisbeegolfin liittyviä tavarapalkintoja arvottaviksi kisan osanottajien kesken. Pikkarala Frisbeegolf tukee kisatapahtumaa antamalla Pikkaralan rata-alueen kisan käyttöön ja lahjoittamalla arvottavaksi kisaajien kesken vuosikortin vuodelle 2019. Oulu Mastersin parikisassa puolestaan arvotaan Pikkaralan ensi vuoden vuosikortteja kisaan osallistuvien kesken: onnekkaan parin molemmat jäsenet voittavat vuosikortin.

Oulu Masters 2019 ratakartta

Oulu Masters 2019 radan 20 väylästä 9 väylää ovat normaaleja Pikkaralan Pro- tai Ama-radan väyliä ja loput 11 väylää ovat kisan erikoisväyliä. Erikoisväylien joukossa ovat mm. teknisen radan väylät #4 ja #3 (kisan väylät #6 ja #7). Niiden lisäksi kisaradassa on muutamia täysin uusia väyliä, joita ei ole käytetty edellisten vuoden kisaradoissa.

Pikkarala Frisbeegolf haluaa tukea ja kannustaa ”täysi-ikäisiä” frisbeegolfin harrastajia osallistumaan tähän hauskaan, rentoon ja leppoisaan kisaan: kisan järjestäjät pyrkivät tekemään osallistumiskynnyksen mahdollisimman alhaiseksi.

Tervetuloa Oulu Masters 2019 -kisatapahtumaan ja viihtymään Pikkarala Frisbeegolfin radoilla!

This div height required for enabling the sticky sidebar