Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Oulu Masters 2020 -kisa lähestyy

Yli 35-vuotiaiden leppoisa ja hauska kisatapahtuma Oulu Masters 2020 järjestetään tänä vuonna vajaan kahden viikon kuluttua 8.8.2020 tutulla Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella. Siinä noudatetaan tänäkin vuonna aikaisempien vuosien mukavia perinteitä: yksi sellainen on, että kisaan pääsevät mukaan myös esi-Masters ikäiset frisbeegolfaajat.

Oulu Masters on järjestetty vuodesta 2014 alkaen, joten tänä vuonna kilpaillaan jo seitsemännen kerran. Aikaisemmat kisat on pidetty vuonna Virpiniemessä, Kempeleen Köykkyrissä ja vuodesta 2016 alkaen Pikkaralassa. Aikaisempien vuosien tapaan Oulun Frisbeeseura vastaa kisan järjestämisestä.

Juhon reipas aloitusheitto viime kesän kisassa

Kisaan ilmoittautuminen on päättynyt; n. 90 kisaajaa on kisassa mukana, mutta vielä muutamia kilpailijoita mahtuu mukaan. Jos joku haluaa vielä ilmoittautua kisaan, hänen tulee ottaa suoraan yhteyttä kisan TD:hen. Yksilökisojen lisäksi perjantai-iltana 7.8.2020 järjestetään parikisa, johon vähintään 35 vuotta tänä vuonna täyttävät harrastajat voivat osallistua.

Powergrip tukee kuten aikaisempina vuosina Oulu Masters-tapahtumaa antamalla frisbeegolfin liittyviä tavarapalkintoja arvottaviksi kisan osanottajien kesken. Pikkarala Frisbeegolf tukee kisatapahtumaa antamalla Pikkaralan rata-alueen kisan käyttöön ja lahjoittamalla vuosikortin vuodelle 2021 arvottavaksi kisaajien kesken. Oulu Mastersin parikisassa puolestaan arvotaan Pikkaralan ensi vuoden vuosikortteja kisaan osallistuvien kesken: onnekkaan parin molemmat jäsenet voittavat vuosikortin.

Jukan putti osui koriin hienosti viime kesän kisassa

Oulu Masters 2020 radan 20 väylästä 8 väylää ovat normaaleja Pikkaralan Pro- tai Ama-radan väyliä ja loput 12 väylää ovat kisan erikoisväyliä. Kisatapahtuman rata sisältää viisi täysin uutta väylää: niitä ovat väylät #10, #12, #13, #14 ja #16. Ehkäpä niistä mielenkiintoisimmat voisivat olla väylät #10 ja #14, kun taas väylät #12 ja #15 ovat ainoat radan par 4-väylät. Kilpailun ratakartta julkistetaan muutamia päivien ennen kisatapahtumaa.

Pikkarala Frisbeegolf haluaa tukea ja kannustaa ”täysi-ikäisiä” frisbeegolfin harrastajia osallistumaan tähän hauskaan, rentoon ja leppoisaan kisaan: kisan järjestäjät pyrkivät tekemään osallistumiskynnyksen mahdollisimman alhaiseksi. Tervetuloa Oulu Masters 2020 -kisatapahtumaan ja viihtymään Pikkarala Frisbeegolfin radoilla!

This div height required for enabling the sticky sidebar