Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Oulu Masters 2021 -kisa ensi viikonloppuna

Yli 35-vuotiaiden leppoisan rento kisatapahtuma Oulu Masters 2021 järjestetään tänä vuonna vajaan viikon kuluttua 7.8.2021 tutulla Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella. Tänäkin vuonna noudatetaan kisan aikaisempien vuosien mukavia perinteitä kuten esimerkiksi sitä, että kilpailuun pääsevät mukaan myös esi-Masters ikäiset frisbeegolfaajat.

Oulu Masters on järjestetty vuodesta 2014 alkaen, joten tänä vuonna kilpaillaan kahdeksannen kerran. Kahtena ensimmäisenä vuonna kisat pidettiin Virpiniemessä ja Köykkyrissä, minkä jälkeen Oulu Masters on järjestetty Pikkaralassa. Aikaisempien vuosien tapaan Oulun Frisbeeseura vastaa kisan järjestämisestä.

Kisaan ilmoittautuminen on päättynyt; n. 80 kisaajaa on kisassa mukana, mutta vielä muutamia kilpailijoita mahtuu mukaan. Jos joku haluaa vielä ilmoittautua kisaan, hänen tulee ottaa yhteyttä kisan TD:hen. Yksilökisojen lisäksi perjantai-iltana 6.8.2021 järjestetään parikisa, johon vähintään 35 vuotta tänä vuonna täyttävät harrastajat voivat osallistua.

Oulu Masterissa on letkeä meininki

Powergrip tukee tapahtumaa antamalla frisbeegolfiin liittyviä tavarapalkintoja arvottaviksi kisan osanottajien kesken. Pikkarala Frisbeegolf tukee kisatapahtumaa antamalla Pikkaralan rata-alueen kisan käyttöön ja antamalla tuotepalkintoja parikisan parhaille. Lisäksi parikisassa arvotaan Pikkarala Frisbeegolf antamat Pikkaralan ensi vuoden vuosikortit kisaan osallistuvien parien kesken.

Jouni puttaa viime kesän kisassa

Oulu Masters 2021 radan 20 väylästä 5 väylää ovat normaaleja Pikkaralan Pro- tai Ama-radan väyliä ja loput 15 väylää ovat kisan erikoisväyliä. Kisatapahtuman rata sisältää kahdeksan uutta väylää: niitä ovat väylät #1, #6, #8, #9, #13, #15, #16 ja #18. Ehkäpä niistä mielenkiintoisin voisi olla väylä #9; radalla on vain yksi par-4 väylä, kuuluisa Simon Lizotte -väylä.

Oulu Masters 2021 rata

Pikkarala Frisbeegolf haluaa tukea ja kannustaa ”täysi-ikäisiä” frisbeegolfin harrastajia osallistumaan tähän hauskaan, rentoon ja leppoisaan kisaan: kisan järjestäjät pyrkivät tekemään osallistumiskynnyksen mahdollisimman alhaiseksi. Tervetuloa Oulu Masters 2021 -kisatapahtumaan ja viihtymään Pikkarala Frisbeegolfin radoilla!

Metrixlinkki: Oulu Masters 2021

This div height required for enabling the sticky sidebar