Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Oulu Masters 2022 -kisa viikon kuluttua

Yli 35-vuotiaiden leppoisan rento kisatapahtuma Oulu Masters 2022 järjestetään tänä vuonna noin viikon kuluttua 13.8.2022 tutulla Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella. Tänäkin vuonna noudatetaan kisan aikaisempien vuosien mukavia perinteitä kuten esimerkiksi sitä, että kilpailuun pääsevät mukaan myös esi-Masters ikäiset frisbeegolfaajat.

Oulu Masters on järjestetty vuodesta 2014 alkaen, joten tänä vuonna kilpaillaan yhdeksännen kerran. Kahtena ensimmäisenä vuonna kisat pidettiin Virpiniemessä ja Köykkyrissä, minkä jälkeen Oulu Masters on järjestetty Pikkaralassa. Ensi vuonna on sitten Oulu Masters:n 10-v juhlakilpailu. Aikaisempien vuosien tapaan Oulun Frisbeeseura vastaa kisan järjestämisestä.

Oulu Masterissa on rento meininki

Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt ja 100 kisaajaa on maksanut kilpailumaksunsa ja siis mukana kisassa. Kisaan mahtuu maksimissaan 100 kilpailijaa. On todennäköistä, että jotkut kilpailijat joutuvat peruuttamaan osanottonsa ennen kilpailua. Kilpailun johtaja tulee informoimaan, jos/kun peruutuksia tulee, ja kertoo, miten kisaan on mahdollista vielä päästä mukaan. Yksilökisojen lisäksi perjantai-iltana 12.8.2022 järjestetään parikisa, johon vähintään 35 vuotta tänä vuonna täyttävät harrastajat voivat osallistua.

Powergrip tukee tapahtumaa antamalla frisbeegolfin liittyviä tavarapalkintoja arvottaviksi kisan osanottajien kesken. Pikkarala Frisbeegolf tukee kisatapahtumaa antamalla Pikkaralan rata-alueen kilpailukäyttöön ja antamalla tuotepalkintoja parikisan parhaille ja lisäksi tuotepalkintoja arvottaviksi yksilökilpailussa. Parikisassa arvotaan kisaan osallistuvien parien kesken Pikkarala Frisbeegolfin lahjoittamat ensi vuoden vuosikortit.

Oulu Masters 2022 rata

Oulu Masters 2022 radan 20 väylästä 6 väylää ovat normaaleja Pikkaralan Pro- tai Ama-radan väyliä ja loput 14 väylää ovat kisan erikoisväyliä. Kisatapahtuman rata sisältää muutamia täysin uusia väyliä, kuten väylät #3, #4, #9, #12 ja #13. Radan pituus on 1806 metriä ja siinä on kaksi par-4 väylää, jotka molemmat ovat Ama-radan normaaleja väyliä.

Ekakierros heitetty viime vuoden kilpailussa

Oulun Frisbeeseura ja Pikkarala Frisbeegolf haluavat tukea ja kannustaa ”täysi-ikäisiä” frisbeegolfin harrastajia osallistumaan tähän hauskaan, rentoon ja leppoisaan kisaan: kisan järjestäjät pyrkivät tekemään osallistumiskynnyksen mahdollisimman alhaiseksi.

Tervetuloa Oulu Masters 2022 -kisatapahtumaan ja viihtymään Pikkarala Frisbeegolfin radoilla!

This div height required for enabling the sticky sidebar