Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Oulu Masters 2022 kisailtiin viikonloppuna

Oulun Frisbeeseura järjesti hyvän mielen Oulu Masters -kisan ja -tapahtuman (https://discgolfmetrix.com/2044671&view=info) 12.8 – 13.8.2022 Pikkarala Frisbeegolfin radalla. Oulu Masters-kisaan pääsevät mukaan tänä vuonna vähintään 35 vuotta täyttävät harrastajat: MPx-, FPx- sarjojen lisäksi Oulu Mastersissa ovat sarjat ”esi-Masters-ikäisille” harrastajille, MP35 ja FP35.

Oulu Masters-kisat ovat olleet perinteisesti hauskoja ja leppoisia kisatapahtumia, joissa voidaan rennosti kilpailla tuttujen ja uusien harrastajien kanssa. Tänä vuonna kisassa oli mukana ennätysmäärä kilpailijoita, yhteensä 100 kpl.

Kierrosten väliajalla otetaan iisisti

Kisatapahtuman TD:t Jukka Karjalainen ja Heikki Riekki olivat suunnitelleet kisan radan väylät Oulu Mastersin henkeä ja perinteitä noudattaen. Radan 20 väylästä 6 väylää ovat normaaleja Pikkaralan Pro- tai Ama-radan väyliä ja loput 14 väylää ovat kisan erikoisväyliä, joista useat ovat ensi kertaa heitettävinä Oulu Masters-kisassa.

Kilpailun starttihetkeä odotetaan 1. väylällä

Perjantai-iltana 12.8.2022 oli vuorossa best shot-periaatteen mukaiset parikilpailut, joihin osallistui yhteensä 48 paria. Avoimen sarjan parikisan voittivat Mikko Ylätalo & Jukka-Pekka Kangas ja heidän tuloksensa oli 47, 15 alle par-tuloksen. Sekaparien kisan osallistui 9 paria ja sen voiton nappasivat Hannele Määttä & Risto Moisanen tuloksella 53 (9 alle par-tuloksen). Naisparien sarjassa voiton ottivat Riina Körkkö & Mira Hujanen. Parikisaan osallistuvien parien kesken arvottiin kaksi Pikkaralan ensi vuoden vuosikorttia onnekkaan parin molemmille jäsenille. Vuosikorttien voittajat olivat Tanja & Jori Ervasti. Parikisan tulokset ovat täällä.

Janne, Marko ja Ville heittivät holarit

Lauantaina kilpailijat pääsivät nauttimaan miellyttävästä säästä, kun lämpötila oli juuri sopiva leppoisaan kisaan. Yksilökilpailussa Marko Romakkaniemi, Ville Aspegren ja Janne Auvinen heittivät holarit. Marko, Ville ja Janne palkittiin Powergripin lahjakorteilla hienoista heitoistaan. Ilpo Tolonen otti kisan CTP-palkinnon väylällä #1 ja hän sai palkinnoksi Pikkaralan v. 2023 vuosikortin.

Ilpo oli iloinen CTP-kilpailun voitostaan ja Pikkaralan vuosikortista

FP70:n paras oli Tuire Leppänen, kun taas Paula Ylitalo, Tuija Jaako, Nina Kuoksa ja Riina Körkkö olivat ykkösiä FP60- , FP55-, FP50- ja FP40–luokissa.

FP60-luokan pokaalien saajat Paula, Elli ja Päivi

Kilpailun parhaan tuloksen saavutti MP40-luokan Jari Udd saaden tuloksen -16. MP50-luokan paras oli Jori Löytynoja tuloksella -13, kun taas MP55-luokassa ykkösenä oli Jari Kyngäs tuloksella -6. MP60:n ykkönen oli Jaakko Ylitalo (-8). MP65:n ja MP70:n parhaita olivat Ari Toppila ja Jukka Karjalainen. Masters-harjoittelijoiden luokan, MP35:n voiton vei Jani Halonen tuloksella -13.

MP40-luokan palkitut Jari, Ilkka ja Henri

Oulu Mastersin perinteiden mukaisesti palkintojenjaon lopuksi arvottiin vielä Powergripin ja Pikkarala Frisbeegolfin lahjoittamia tavarapalkintoja. Arvokkaimman palkinnon, Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortin vuodelle 2023 voitti Jukka Määttä.

Powergripin ja Pikkarala Frisbeegolfin lahjoittamien tavarapalkintojen arvontavoittajia

Oulu Masters 2022 kiittää lämpimästi Powergripiä ja Pikkarala Frisbeegolfia Oulu Masters-kisan tukemisesta. Kaikki tämän vuoden ja myös uudet kisaajat ovat tervetulleita osallistumaan ensi vuonna kymmenenteen Oulu Masters-kisaan.