Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Oulun ammattikorkeakoulun ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Oamk tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää Oamkia vuonna 2016 käynnistyneestä yhteistyöstä ja uudesta yhteistyösopimuksesta.

Pikkaralan ratojen käyttäjät ovat huomanneet kiertäessään Pikkaralan ratoja, että Pro- ja Ama-ratojen väylä #2 on Oamkin nimikkoväylä (Oamk-väylä) ja sen väyläopasteissa, korissa sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen sivupalkissa ovat näkyvästi esillä Oamkin logot.

Oulun ammattikorkeakoulun henkilökunnan jäsenet ja opiskelijat ovat innokkaita frisbeegolfin harrastajia ja Oamk onkin aktiivisesti osallistunut useisiin frisbeegolfiin liittyviin tapahtumiin. Pikkarala Frisbeegolfin väki arvostaa suuresti Oamkin aktiivista toimintaa frisbeegolfin laajenemisen edistämisessä Oulun seudulla.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta seuraavat kolme vuotta Oamkin kanssa

This div height required for enabling the sticky sidebar