Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Oulun Veden ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Oulun Vesi ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Oulun Vesi tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolf haluaa lämpimästi kiittää Oulun Vettä viime vuoden lopussa päättyneestä yhteistyöstä ja uudesta yhteistyösopimuksesta.

Oulun Vesi toimittaa asiakkailleen kohtuulliseen hintaan hyvälaatuista talousvettä ja huolehtii jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta sekä asuinympäristön kuivatusvesien johtamisesta toiminta-alueillaan siten, että vesistöt ja muu ympäristö säilyvät puhtaina.

Pikkaralan ratojen käyttäjät ovat huomanneet kiertäessään Pikkaralan ratoja, että Pro- ja Ama-ratojen väylän #8 väyläopasteissa ja korissa sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilla näkyvät Oulun Veden mainokset/logot.

Oulun Veden tuottama juomavesi on harrastajille välttämätöntä ja tarpeellista erityisesti lämpiminä kesäpäivinä, että he jaksavat hyväkuntoisina kiertää koko radan.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta Oulun Veden kanssa.

This div height required for enabling the sticky sidebar