Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Parkkipaikan rakentaminen

Pikkarala Frisbeegolf nopeuttaa parkkipaikan rakentamista, joka alkaa tänään 4.11.2015 ja jonka arvioidaan kestävän noin viikon ajan. Rakentamisen aikana rata-alueen nykyinen parkkialue ei ole käytössä, koska siellä liikkuu autoja ja suuria työkoneita.

Pyydämme, että et pysäköisi autoasi Haukka-ahontien varteen, koska sinne pysäköinti voi aiheuttaa vaaratilanteita. Voit turvallisesti pysäköidä autosi seuraavasti: kun tulet Oulusta ja ylität junaradan, käänny oikealle Sähköasemantielle ja aja sitä noin 400 metriä, niin huomaat, että oikealla puolella junaradan varressa on VR:n lastauspaikka, jossa on tilaa pysäköidä autoja.

Toinen vaihtoehto auton pysäköintiin on seuraava: kun ajat Sähköasemantietä n. 200 metriä, käänny vasemmalle tielle, joka on frisbeegolfradan väylien 9 ja 10 välissä. Voit pysäköidä autosi turvallisesti tien varteen väylän 9 tiin alkupäässä. Pysäköityäsi autosi voit varovasti kävellä frisbeegolfrata-alueen läpi 1. tiin läheisyyteen ottaen huomioon alueella olevat frisbeegolfaajat.

Kun Pikkarala Frisbeegolfin pysäköintialue on saatu rakennetuksi, tiedotamme siitä välittömästi.

This div height required for enabling the sticky sidebar