Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pihlavat Pikkarala Frisbeegolfin väyläkumppaniksi

Pihlavat Oy ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2018 – 2020. Pihlavat Oy tukee yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa.

Pihlavat Oy on tänä syksynä perustettu yritys, jonka omistaja Mikko Kähtävä on frisbeegolfin innokas harrastaja. Mikko otti yhteyttä Pikkarala Frisbeegolfiin ja ehdotti yhteistyön aloittamista.

Pihlavat Oy on Pihlan valtuutettu jälleenmyyjä Raahen, Oulun ja Kemi-Tornion alueella. Mikolla on useiden vuosien kokemus alueen ikkuna- ja oviremonttien toteuttamisesta saneerauskohteissa yhdessä kokeneiden asentajien kanssa. Yritys suunnittelee kaiken alusta loppuun, erittäin asiakaslähtöisesti sekä asiakkaan tarpeet huomioiden. Pihlan kotimaiset tuotteet ovat todella laadukkaita ja tunnettuja koko Suomessa.

Pikkarala Frisbeegolf on tyytyväinen yhteistyön aloittamisesta Pihlavat Oy:n kanssa: sopimuksen myötä Pikkaralan Pro- ja Ama-radan väylä #7 nimetään Pihlavat-väyläksi. Pihlavat-väylän väyläopasteeseen ja koriin sijoitetaan Pihlavan mainokset/logot. Lisäksi Pihlavan mainos/logo sijaitsee näkyvästi Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuston kotisivulla. Pikkarala Frisbeegolfin henkilöt toivovat jatkossa näkevänsä Mikon ja muita frisbeegolfin harrastajia usein heittämässä Pikkaralan radoilla ja Pihlavat-väylällä.

#7 – Ikkuna parempaan peliin!
This div height required for enabling the sticky sidebar