Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolf maailman 50 parhaan radan joukossa

UDisc on frisbeegolfin harrastajille ja kilpailijoille tuttu sovellus kierrostulosten kirjaamiseen. Monilla lajin harrastajilla se onkin jatkuvassa käytössä. UDisc laski maailman parhaita ratoja UDisc-sovelluksen käyttäjien arvioiden perusteella: runsas miljoona ratojen käyttäjäarvioita otettiin huomioon. UDiscin mukaan Pikkarala Frisbeegolf on maailmaan 50 parhaan radan joukossa sijaluvulla 41.

Suurin osan ”parhaista radoista” sijaitsee Yhdysvalloissa. Selvityksen mukaan seuraavaksi eniten ”parhaita ratoja” on Suomessa, yhteensä 5 kappaletta, kun taas muissa maissa niitä on seuraavasti: Ruotsi 3 kpl, Kanada 2 kpl ja Norja yksi kpl; loput ”parhaat radat” ovat siis USA:ssa. Suomalaisille harrastajille ja kisaajille ovat listan suomalaiset radat Puijo, Kaatis, Pikkarala Frisbeegolf, Lauste ja Tampere varsin tuttuja. Maailman parhaaksi radaksi on pisteytetty Järvan rata.

Maailman ”parhaat radat”

UDisc:n blogissa on pohdittu maksullisten (pay-to-play) ratojen tulevaisuutta ”parhaiden ratojen” listalla ja siinä arvioidaan, että maksullisten ratojen osuus tulee lisääntymään.

Jos olet kiinnostunut lukemaan enemmän maailman ”parhaista radoista”, UDiscin blogikirjoitus löytyy täältä.

This div height required for enabling the sticky sidebar