Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolf radat Suomen parhaita

UDisc on frisbeegolfin harrastajille ja kilpailijoille tuttu sovellus kierros- ja kilpailutulosten kirjaamiseen. Sehän on PDGA:n hyväksymä virallinen tulossovellus; niinpä monilla lajin harrastajilla se onkin jatkuvassa käytössä. UDisc on ”laskenut” ja ”mitannut” maailman parhaita ratoja UDisc-sovelluksen käyttäjien arvioiden perusteella, kuten tämän vuoden helmikuun Pikkarala Frisbeegolfin nettiuutisessa kerrottiin. Sen mukaisesti Pikkarala Frisbeegolf oli maailmaan 50 parhaan radan joukossa sijaluvulla 41 vuonna 2019.

Tämän viikon UDiscin blogissa on uutisoitu eri Europan maiden parhaista ja suosituimmista radoista vuonna 2020. Pikkarala Frisbeegolfin radat menestyivät mainiosti UDiscin käyttäjien antamissa rata-arvioissa, kun ne on noteerattu Suomen parhaimpien ratojen joukkoon. Blogin mukaan Pikkarala Frisbeegolfin Pro-rata on arvosteltu 4.5:ksi asteikolla 1-5.

UDiscin nettisivuilta löytyvät paljon frisbeegolfiin liittyvää tietoa kuten mm. ratojen parhaat kierrostulokset v. 2020; edellytyksenä kierrostuloksille on, että tulosten kirjaamisessa on käytetty UDisciä. Pro-radan paras tulos on ollut -7 ja sen ovat saavuttaneet vuonna 2020 UDisc-käyttäjät japisto, jannea ja frogeyplusfour. Ama-radan paras kierrostulos on ollut tänä vuonna -11 ja sen on heittänyt lassipauna, kun taas Tek-radan parhaan tuloksen (-16) on saanut toni89. Tämän talven talviradan parhaan kierrostuloksen (-21) ovat ottaneet frogeyplusfour ja majavanpoika. Noista UDiscin käyttäjätunnuksista voinee osittain päätellä, keitä ko. UDisc-käyttäjät ovat.

Jos olet kiinnostunut lukemaan enemmän Suomen tai Euroopan maiden parhaista radoista, UDiscin blogikirjoitus löytyy Suomi ja Eurooppa.

This div height required for enabling the sticky sidebar