Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolf sponsoroi Oulu Masters 2016-kisaa

Oulu Masters 2016, ”Pohjois-Suomen Finnish Masters, Masteri”, järjestetään tänä vuonna Pikkarala Frisbeegolfin radalla. Se on ainutlaatuinen yli 35 vuotiaille frisbeegolfin harrastajille tarkoitettu frisbeegolfkisa ja –tapahtuma ja sen ajankohtana on frisbeegolfin EM-kisoja edeltävä viikonloppu (19-20.8.2016). Aikaisemmat kisat on pidetty vuonna 2014 Virpiniemen ja vuonna 2015 Kempeleen Köykkyrin radoilla. Tänäkin vuonna, kuten aikaisempina vuosina, Oulun Frisbeeseura vastaa kisan järjestämisestä.

Oulu Masters 2014 oli Virpiniemessä
Oulu Masters 2014 oli Virpiniemessä

Pikkarala Frisbeegolfin hallitus on päättänyt tukea Oulu Masters 2016-kisaa lahjoittamalla sille vuosikortin vuodelle 2017. Pikkarala Frisbeegolf ehdottaa, että kisan johtajat arpovat vuosikortin Oulu Masters 2016:n osanottajien kesken.

Pikkarala_vuosikortti_luonnos_v1 jpg

Kuva: Vuoden 2017 vuosikortti on saman tyyppinen kuin vuoden 2016 kortti

Pikkarala Frisbeegolf haluaa tukea ja kannustaa ”täysi-ikäisiä” frisbeegolfin harrastajia osallistumaan tähän hauskaan, rentoon ja leppoisaan kisaan: kisan järjestäjä pyrkii tekemään osallistumiskynnyksen  mahdollisimman alhaiseksi. Tapahtuman kiinnostavuutta lisätään mm. toteuttamalla kisaa varten muutamia erikoisväyliä, joita käytetään vain tässä kisassa.

This div height required for enabling the sticky sidebar