Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolf tukee Oulun seudun frisbeegolf-ratojen ylläpitoa

Pikkarala Frisbeegolfin toiminnan tarkoituksena on edistää frisbeegolfin harrastustoimintaa ja kilpaurheilua. Pikkarala Frisbeegolfin toiminnan keskeisin muoto on tuottaa laadukkaita frisbeegolfratapalveluja eritasoisille harrastajille ja kilpailijoille. Harrastajien ja kilpailijoiden käytössä on kolme erilaista 18 väylän rataa (Pro-, Ama- ja Tek-radat) ja lisäksi vielä 9/18/27-väylän talvirata.

Vuoden 2020 alussa Pikkarala Frisbeegolfin porukka päätti tukea kilpaurheilijoiden aktiviteetteja käynnistämällä Team Pikkarala Frisbeegolfin toiminnan. Sen puitteissa tuetaan kilpailijoiden kisamatkoihin liittyvien kustannusten kattamista ja tarjotaan tiimipelaajille ilmaiseksi vaativat radat tiimipelaajien taitojensa kehittämiseen. Vuoden 2021 alusta alkaen Pikkarala Frisbeegolf edelleen vahvistaa yhteistyötä Pikkaralan kylän asukkaiden kanssa Pikkarala junioritiimin puitteissa mm. antamalla Pikkaralan kylän nuorille ilmaiset vuosikortit.

Kuten lajin harrastajat ovat kokeneet, Oulun seudun useilla radoilla tarvittaisiin väylien, tiipaikkojen ja korien kunnostamista/uusimista. Pikkarala Frisbeegolfin hallitus on päättänyt tukea Oulun seudun ratojen ylläpitoa ja varannut vuoden 2021 budjettiinsa 5000 €:n määrärahan, jonka käytöstä päätetään ensi vuoden aikana. Frisbeegolfin harrastajat voivat tehdä Pikkarala Frisbeegolfin porukalle ehdotuksia, mihin tuki käytettäisiin.

Pikkarala Frisbeegolfin porukka toivottaa kaikille harrastajille miellyttäviä kokemuksia frisbeegolfin harrastamisessa.

This div height required for enabling the sticky sidebar