Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfille kisarakennus

Pikkarala Frisbeegolfin radoilla järjestetään vuosittain useita kilpailuja. Valtakunnallisesti merkittävin kilpailu tänä vuonna Pikkaralassa on Junioreiden ja amatöörien SM-kisat, jotka järjestetään 9-10.9.2017.

Kuva: kisakeskusrakennus

Pikkarala Frisbeegolf haluaa vielä paremmin palvella kisaajia ja kisajärjestäjiä investoimalla Pikkarala kisakeskusrakennuksen hankkimiseen. Kisakeskusrakennus on tarkoitettu ensisijaisesti kilpailun johtajan ja kilpailun järjestäjien käyttöön. Kisarakennus antaa kilpailun johtajalle miellyttävät puitteet kisojen hallittuun vetämiseen; se on siis kilpailujen kisakeskus.

Kisarakennuksen rakennusala on 22 m2 ja siinä on kaksi pienehköä huonetta, joita käytetään myös muunlaisessa toiminnassa kuin kisakäytössä, kuten rata-alueen ylläpidossa ja erilaisten tapahtumien ”tukikohtana”.

Kuva: kilpailunjohtaja voi johtaa kisaa kisakeskuksen terassilta

Kisarakennus otetaan kilpailukäyttöön heti tämän viikon aikana. Nimittäin Oulu Openin ensimmäinen osakilpailu pidetään Pikkaralan radalla perjantaina 14.7.2017. Pikkarala Frisbeegolf toivoo saavansa välitöntä palautetta kisarakennuksen toimivuudesta Oulu Openin kisajärjestäjiltä. Kisarakennuksesta tulee olemaan hyötyä kaikille rata-alueen käyttäjille, koska sen avulla voidaan aikaisempaa paremmin tehdä rata-alueen huolto- ja ylläpitotehtäviä.

Pikkarala Frisbeegolf toivoo, että kisarakennus luo aikaisempaa paremmat kisapuitteet sekä kilpailijoille että kisajärjestäjille ja että radoille tultaisiin järjestämään lukuisia eritasoisia kilpailuja ympäri vuoden.

This div height required for enabling the sticky sidebar