Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfin kesäradat käyttöön 8.5.2017

Pikkarala Frisbeegolfin talvirata 2016 – 2017 on purettu 7.5.2017 ja talviradalle siirretyt korit palautettu kesäväylien koripaikoille. Väylien kaikki tiipaikat ovat sulia ja hyvässä kunnossa.

Kuva: Heikin kesäkauden avausheitto väylällä #1

Väylillä 10-15 on vielä paikoitellen lunta, joissakin kohdin jopa 20 cm, joten kannattaa miettiä, minkälaisilla kengillä lähdetään ratoja kiertämään. Metsäväylien sivustot metsässä ovat kuitenkin jo sulia, joten liikkumaan pääsee helposti niiden kautta.

Kuva: väylän #10 lumimäärää

Muut kuin metsäväylät ovat lähes täysin sulia ja suhteellisen hyvässä kunnossa. Muutamat kohdat, kuten esimerkiksi väylän 2. mäen rinne vasemmalla ja väylän 17. koripaikan tienoo, ovat kosteita ja osittain hiukan upottavia.

Kuva: Janne ja Henri korin pystytyshommissa väylällä #10

Pikkarala Frisbeegolf suosittelee, että ratojen käyttäjät varautuvat muutamilla väylillä jonkin aikaa siihen, että väylät eivät ole vielä ihan priimakunnossa; lumet sulavat nopsaan metsäväyliltä ja muutkin paikat kuivuvat suotuisaan käyttökuntoon lähiaikoina. Pikkarala Frisbeegolf toivoo, että frisbeegolfaajat pääsevät pikapuoliin nauttimaan täysin kuivissa olosuhteissa Pikkaralan haasteellisista ja mielenkiintoisista radoista.

Tervetuloa Pikkaralan Weber-radoille!

This div height required for enabling the sticky sidebar