Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfin kevätratojen talkoot ja avajaiset 6.5.2018

Väylä #1, Weber-väylä on priimakunnossa

Pikkarala Frisbeegolfin kevätradat otetaan käyttöön sunnuntaina 6.5.2018. Suunnitelmana on, että sunnuntaina klo 11 alkaen pidetään lyhytkestoiset talkoot, joissa siirretään talviradan koreja kevätratojen koripaikoille. Arvioiden mukaan kevätradat ovat käytettävissä n. klo 13.00. Harrastajat ovat tervetulleita osallistumaan korien siirtotalkoisiin.

Väylällä #12 on vielä hieman lunta (Ama-tiiltä korillepäin)

Pikkaralan muutamilla metsäväylillä oli vielä torstaina hieman lunta, erityisesti takaysin metsäväylillä: viime vuotiseen malliin väylä #11 lienee viimeisin väylä, josta lumet sulavat. Väylän #11. korin takana oli vielä torstai-iltana lammikko, joka toivottavasti katoaa sunnuntaihin mennessä. Kaikki tiipaikat on pudistettu lumesta, joten aloitusheitot pitäisi onnistua yhtä hyvin kuin keskikesän aikaan.

Pikkaralan kevätradat: Pro-rata B ja Ama-rata B

Pikkarala Frisbeegolf juhlistaa kesäratakauden avausta tarjoamalla harrastajille ilmaisen radan sunnuntaina 6.5.2018 sekä grillimakkaroita ja mehua klo 14.00 – 17.00 välisenä aikana; silloin laavun grillillä on mahdollista grillata myös omia makkaroita tai muutakin grilliin sopivaa. Pikkarala Frisbeegolf toivottaa kaikki frisbeegolfaajat lämpimästi tervetulleiksi kesäkauden avajaisiin ja tutustumaan upouusiin kevätratoihin. Harrastaja voi myös ostaa vuoden 2018 vuosikortteja kesäratakauden avauksessa Pikkaralassa.

This div height required for enabling the sticky sidebar