Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfin kumppanit

Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueen rakentamiseksi on tehty hankintoja ja talkootyötä, joita ovat merkittävästi edistäneet Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyökumppanit ja ratojen käyttäjät. Ilman yhteistyökumppanien tukea ei olisi ollut mahdollista kolmessa vuodessa toteuttaa investointeja ja rakentaa Pikkaralan frisbeegolfrata-aluetta nykyiseen laajuuteen. Pikkaralan Frisbeegolfin yhteistyökumppanit on esitelty Pikkaralan nettisivujen kumppanit-sivulla.

Oulun Seudun Leader on tukenut merkittävästi Pikkarala Frisbeegolfin ratojen ja rata-alueen rakentamista ja varmistanut sen nopean aikaansaamisen. Oulun Seudun Leader on osa EU-ohjelmaa, jonka puitteissa kehitetään paikallisen alueen toimintaa, viihtyisyyttä ja yhteistyötä.

Pikkaralan Frisbeegolf on vuokrannut frisbeegolfrata-alueen Saint-Gobain Weberiltä (Weber), joka on positiivisesti myötävaikuttanut ratahankkeen toteutumiseen. Weber ja Pikkarala Frisbeegolf ovat vuonna 2016 solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Weber on Pikkarala Frisbeegolfin pääyhteistyökumppani, Pikkarala Frisbeegolfin ratoja kutsutaan Weber-radoiksi ja ratojen #1. väylä on nimetty Weberin nimikkoväyläksi. Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin ja sen tärkeimpiä tuotemerkkejä ovat Kahi, Leca ja Vetonit.

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) lukuisat työntekijät ja Oamkissa opiskelleet frisbeegolfaajat ovat Pikkaralan ratojen innokkaita käyttäjiä. Oamk suhtautuu hyvin positiivisesti frisbeegolfin harrastamiseen ja tukee Pikkaralan ratojen rakentamista. Ratojen #2. väylä, Oamk-väylä on nimetty Oamkin omaksi nimikkoväyläksi.

Kaleva Oy oli ensimmäinen yritys, jonka kanssa Pikkarala Frisbeegolf solmi yhteistyösopimuksen vuoden 2015 syksyllä. Oulun seudun frisbeegolfaajat aloittavat yleensä uuden päivän lukemalla Kalevan tarjoamaa tuoretta uutistarjontaa. Kaleva-konserni on nykyaikainen monimediayhtiö, joka tuottaa kiinnostavia ja puhuttavia sisältöjä niin painetussa kuin digitaalisessa muodossa. Yhteistyön myötä Kaleva Oy:n logot ovat Pikkaralan ratojen #3. väylän väyläopasteissa ja korissa.

Useat frisbeegolfin harrastajat Pikkaralan radoilla aloittavat kierroksensa vierailemalla aluksi Pikkaralan Shellillä ja hankkimalla sieltä päivälipun ja/tai nauttimalla muista Shellin tarjoamista palveluista. Pikkaralan Shell on Pikkarala Frisbeegolfille tärkeä kumppani, koska merkittävä osa päivälipuista hankitaan sieltä. Yhteistyön myötä Pikkaralan radan väylän #5 väyläopasteessa ja korissa ovat Pikkaralan Shellin logot.

Pihlavat on Pikkarala Frisbeegolfin uusin yhteistyökumppani, koska yhteistyö käynnistyi viime vuoden lopussa.  Pihlavat Oy on Pihlan tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä Raahen, Oulun ja Kemi-Tornion alueella. Yhteistyön aloittamisen myötä Pikkaralan ratojen väylä #7 nimettiin Pihlavat-väyläksi. Pihlavan vetäjä Mikko Kähtävä on kehittänyt nasevan tunnuslauseen Pihlavan nimikkoväylälle: #7 – ikkuna parempaan peliin!

Kaikki paikalliset frisbeegolfin harrastajat ovat Oulun Veden tuotteiden käyttäjiä: nimittäin Oulun Vesi vastaa yli 190000 asukkaan päivittäisistä vesihuoltopalveluista toimittamalla hyvälaatuista ja kohtuuhintaista talousvettä sekä huolehtimalla jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta. Oulun Veden yksi vedenottopiste on väylän #8 naapurissa, joten yhteistyökumppanimme Oulun Veden logot on luonnollisesti #8. väylän väyläopasteissa ja korissa.

Koneurakointi Mustonen Ky

Koneurakointi Mustonen Ky (Mustonen) on tuttu useille Pikkaralan ratatalkoisiin vuonna 2015 osallistuneille henkilöille. Silloinhan Mustosen toimesta hoidettiin järeämmän puutavaran keräys ja metsästä poiskuljettaminen. Yhteistyökumppanimme Koneurakointi Mustosen mainos/logot on sijoitettu luonnollisesti yhdellä metsäväylistä, nimittäin väylän #10 väyläopasteeseen ja koriin.

Normiopaste Oy, joka äskettäin hankki omistukseensa Elfving Signumin liiketoiminnan, on Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyökumppani, jonka opasteteknologiaa käytetään Pikkaralan radoilla ja rata-alueella. Normiopaste Oy on maan johtava liikennetuotteiden myyntiin, urakointiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys. Elfving Signumin/Normiopasteen mainos/logot ovat väylän #11 väyläopasteissa ja korissa.

Public House Graali, Pub Graali on tunnettu oululaisten ja frisbeegolfharrastajien suosima viihtyisä rentoutumispaikka, joka sijaitsee Oulun ydinkeskustassa. Pikkaralan Pro-radan pisimmän/Ama-radan väylän #12 väyläopasteissa ja korissa ovat Pub Graalin logot yhteistyösopimuksen mukaisesti.

Pörhön Autoliike Oy (Pörhö) on Pikkaralan ratojen väylien #15 väyläkumppani, josta syystä ko. väyliä kutsutaan Pörhö-väyläksi. Pörhö on yli 60-vuotias pohjoissuomalainen autoliike ja yksi Suomen vanhimmista alan toimijoista. Valtaosa Oulun seudun frisbeegolfin harrastajista tuntee erittäin hyvin Pörhön ja moni käyttää sen myymiä autoja ja palveluja päivittäin sekä työssään että frisbeegolfharrastuksessaan.

Kaikki frisbeegolfaajat tuntevat Innovan kiekot ja muut sen tuotteet. Pikkarala Frisbeegolf on hyvin tyytyväinen yhteistyöstä Innova Europen kanssa ja solmitusta yhteistyösopimuksesta, jonka mukaisesti Pikkaralan radan #16. väylän väyläopasteessa ja korissa näkyvät harrastajien hyvin tunnistamat Innovan logot.

Ratakadun R-kioski on Pikkaralan Frisbeegolfin keskeinen ja merkittävä kumppani: Ratakadun Ärrältä harrastaja voi hankkia Pikkaralan vuosikortin ja päivälippuja sekä tietenkin jutella ja kuulla Ärrällä, mitä kiinnostavaa ja uutta Pikkaralassa radoilla tapahtuu. Ratakadun Ärrän omistajat ovat Pikkarala Frisbeegolfin avainhenkilöitä, kuten useat harrastajat asian tietävät. Pikkarala Frisbeegolfin ratojen ”katsomoväylä”, #17. väylä on nimetty Ärrä-väyläksi.

Oulun seudun frisbeegolfaajien hyvin tuntema, melko hyvä frisbeekauppa Powergrip on Pikkarala Frisbeegolfin väyläkumppani Pro-/Ama-ratojen 18. väylällä, jota kutsutaan Powergrip-väyläksi. Powergrip on toimittanut Pikkaralan radoille mm. koreja ja tiimatot. Powergrip myy Pikkaralan vuosikortteja ja päivälippuja, joita PG:llä voidaan ostaa myös liikuntaseteleillä. PG on ”tosihyvin” edistänyt ja edistää Pikkaralan ratojen kehittämistä ja kehittymistä.

Eroon kannoista

Harrastajat ovat huomanneet Pikkaralan puttausalueella harjoitellaan puttaamista pari muun yhteistyökumppanin logot harjoituskoreissa. K-Rauta Muhos on selkeä, ihmisen kokoinen rautakauppa, joka kuitenkin vastaa myös vaativan yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Eroon kannoista/Tmi Joona Kovaniemi tekee pihapuiden vaativia kaatoja, tonttien raivauksia ja kantojen jyrsintää.

Pikkarala Frisbeegolf on hyvin tyytyväinen yhteistyöhön em. yhteistyökumppanien kanssa. Pikkarala Frisbeegolf haluaa erittäin lämpimästi kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan mainiosti sujuneesta yhteistyöstä. Sen tuloksena on saatu aikaan mielenkiintoiset ja vaativat frisbeegolfradat ja rataympäristö, joita tuhannet frisbeegolfin harrastajat käyttävät.

This div height required for enabling the sticky sidebar