Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfin logo

Pikkarala Frisbeegolf on uudistamassa graafista ilmettään ja sen ensimmäisenä vaiheena on suunniteltu Pikkarala Frisbeegolfin logo. Graafisen ilmeen suunnittelusta vastaa frisbeegolfin harrastajien hyvin tuntema graafinen suunnittelija ja lajin harrastaja Hannu Hentilä.

Logossa on luonnollisesti haluttu tuoda esille Pikkaralan rata-alueen ominaispiirteitä ja niinpä Hannu kertoo logon suunnittelusta seuraavaa:  ”Sain hallitukselta todella hyviä ideoita logoa varten, joista vahvimmin esiin nousi Pikkaralan tunnistettavin puu, käyrärunkoinen mänty. Tämä toimii pääelementtinä logomerkille, johon luonnollisesti sisällytettiin myös frisbeegolfkori. Merkin kruunaa draiverimainen kehä sekä selkeä, mutta erittäin voimakas tekstiosa. Väriteema muodostui hyvin metsähenkiseksi, joka istuu täydellisesti Pikkaralan maisemiin.”

Pikkarala Frisbeegolfin mielestä logo tuo hyvin esille frisbeegolfin tunnusmerkkejä ja Pikkaralan ratojen erityispiirteitä. Jos harrastajat eivät ole vielä havainneet logon innoittajapuita, niin yksi esimerkki niistä on oheinen käyrärunkoinen mänty väylän 12 alkupäässä.

This div height required for enabling the sticky sidebar