Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfin pysäköintipaikkojen lisääminen

Pikkaralan Frisbeegolfin Pro-/Ama-rata-alueen pysäköintikapasiteettia suunnitellaan laajennettavan. Nykyisten pysäköintipaikkojen kokonaismäärä on n. 70 autopaikkaa; kapasiteetin laajennuksen jälkeen autopaikkojen kokonaismääräksi tulee n. 120 kpl. Tek-rata-alueen pysäköintikapasiteettiä ei ole mahdollista lisätä, koska rata sijaitsee vedenottamon välittömässä läheisyydessä.

Laajennus tehdään lisäpysäköintialuetta suurentamalla. V. 2018 rakennettiin lisäparkkialue, josta oheinen kuva

Parin viime vuoden aikana on Pikkaralan radoilla ollut huipputason kilpailuja, joiden yhteydessä on havaittu, että autopysäköintipaikkojen määrä ei ole riittävä. Pikkaralan radoilla järjestetään ensi kesänä kaksi huipputason kilpailua. Viime kesän tapaan Pikkaralassa on kesäkuussa Prodigy Disc Pro tourin Oulun kilpailu ja myöhemmin kesällä joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailut. Molempiin kilpailuihin odotetaan saapuvan Suomen huipputason kilpailijoita. Prodigy Disc Pro tourin kilpailun järjestäjänä toimii BSC Disc Golf team ja Oulun frisbeeseura vastaa SM-kisojen järjestämisestä.

Parkkipaikan rakentamisessa tarvitaan järeitä työkoneita

Parkkipaikan laajennuksen rakennuslupa on myönnetty viime vuoden joulukuussa ja parhaillaan on menossa rakentamisen kilpailutus. Pysäköintialueen laajennus on suunniteltu tapahtuvan alkukesän aikana.

This div height required for enabling the sticky sidebar