Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfin ratojen käyttöoikeus

Frisbeegolfaajat saavat käyttöoikeuden Pikkarala Frisbeegolfin ratoihin hankkimalla vuosikortin tai päivälipun (vanhempiensa kanssa heittävät alle 10-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi kehittämään heittotaitojaan). Kesäkauden alkaessa Pikkarala Frisbeegolf on tehostanut käyttöoikeuden tarkastamista ja havainnut, että muutamat harrastajat eivät ole noudattaneet em. periaatetta. Siitä syystä Pikkarala Frisbeegolf haluaa täsmentää ratojen käyttöoikeuden menettelyjä. Lähes kaikki harrastajat ovat hankkineet käyttöoikeuden, joten Pikkarala Frisbeegolf pyrkii parantamaan heidän oikeusturvaansa ja estämään ratojen maksuttoman väärinkäytön.

Kuva: Harrastaja osoittaa käyttöoikeutensa näillä

Vaikka frisbeegolfin harrastaja aloittaa kierroksena sellaiseen kellonaikaan, että päivälippuja ja vuosikortteja myyvät kauppaliikkeet eivät ole auki, hänellä tulee olla voimassa oleva päivälippu tai vuosikortti. Jos harrastaja haluaa käyttää ratoja, eikä hänellä ole voimassa olevaa käyttöoikeutta ja lippuja myyvät liikkeet ovat kiinni, hän voi ottaa yhteyttä Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäseneen saadakseen ratojen ”väliaikaisen” käyttöoikeuden.

Jos harrastaja tavataan useammin kuin yhden kerran Pikkarala Frisbeegolfin radoilla ilman käyttöoikeutta, hän saa ratojen voimassa olevan käyttöoikeuden vain hankkimalla Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortin.

This div height required for enabling the sticky sidebar