Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfin someryhmät

Pikkarala Frisbeegolf käyttää pikkaralafrisbeegolf.fi -nettisivujen lisäksi sosiaalisen median kanavia, joista merkittävin on Facebook. Facebook ryhmiä käytetään nopeaan päivittäiseen tiedottamiseen, kun taas nettisivuilla on pysyvämpää tietoa ja luonnollisesti niillä kerrotaan ajankohtaisista kisoista, tapahtumista ja ratoihin liittyvistä muutoksista.

Pikkarala Frisbeegolfilla on kaksi omaa Facebook- ryhmää: https://www.facebook.com/PikkaralaFrisbeegolf/ ja https://www.facebook.com/groups/417642521776993/. Edellinen on Pikkarala Frisbeegolfin ”virallinen” ryhmä, kun taas jälkimmäinen on suljettu FB-ryhmä, johon kaikki harrastajat pääsevät liittymään. Erityisesti jälkimmäistä FB-ryhmää käytetään nopeaan tiedottamiseen. Ryhmän jäsenet voivat laittaa sinne omia Pikkaralaa ja frisbeegolfiin liittyviä postauksiaan. Vain Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenet voivat kirjoittaa Pikkaralan ”viralliseen” FB-ryhmään ajankohtaisia uutisia.

Pikkarala Frisbeegolfin FB-ryhmä

Edellä mainittujen FB-ryhmien lisäksi käytetään tiedottamiseen Oulun frisbeekanava-ryhmää, jonka käyttäjämäärä on noin 2500 harrastajaa. Lisäksi on käytössä Pikkarala Frisbeegolfin keskustelufoorumi, jossa myös informoidaan ajankohtaisista asioista: mm. talkoista, löytökiekoista ja kilpailuista.

Pikkarala Frisbeegolfin foorumi

Pikkarala Frisbeegolf-tunnuksen (#pikkaralafrisbeegolf) sisältäviä kuvia löytyy runsaasti Instagramissa, jonne Pikkaralan ratojen käyttäjät ovat omia kuvia lisänneet: https://www.instagram.com/explore/tags/pikkaralafrisbeegolf/ .

Suosittelemme, että Pikkaralan ratojen käyttäjät hyödyntävät Pikkaralan nettisivujen ohella myös sosiaalisen median frisbeegolfryhmiä ja keskustelufoorumia. Jos harrastaja haluaa tietää Pikkaralan ratojen tapahtumista, kannattaa liittyä Pikkarala Frisbeegolfin julkisen FB-ryhmän jäseneksi.

This div height required for enabling the sticky sidebar